fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Høydepunktene fra gårsdagens Nintendo Direct!

Høydepunktene fra gårsdagens Nintendo Direct!

I går ettermiddag holdt Nintendo en ny Nintendo Direct-sending med fokus på det kommende spillet Super Smash Bros. Ultimate, som lanseres til Nintendo Switch den 7. desember i år. Vi vil med dette gi deg en kort oppsummering av de viktigste nyhetene i tilfelle du ikke fikk med deg sendingen, men anbefaler at du tar en titt på den her!

I denne Nintendo Direct-sendingen fikk vi blant annet vite at det vil komme en spesiell utgave kalt Super Smash Bros. Ultimate - Limited Edition* den 7. desember. Denne pakken vil inneholde spillet Super Smash Bros. Ultimate, en Nintendo GameCube Controller Super Smash Bros. Edition og en Nintendo GameCube Controller Adapter.

0908 supersmashbros Bundle

Vi fikk også vite at den legendariske varmpyrjegeren Simon Belmont fra Castlevania-serien kommer til å være med som en fighter i  Super Smash Bros. Ultimate. Det vil også finnes en Castlevania-bane samt gjenstander fra Castlevania-serien.

Andre høydepunkt

  • King K. Rool fra Donkey Kong Country-spillene vil være med som en spillbar og kraftig karakter.
  • Vi fikk også se helt nye baner, som blant annet New Donk City Hall fra Super Mario Odyssey.
  • Totalt vil det finnes over 100 baner i spillet! Over 300 om vi regner med baner i Battlefield- og Omega-form.
  • Spillet vil også ha en modus som gjør at du lett kan finne Smash Bros.-musikk fra spillet og høre på den mens du er på farten!
  • Tourney Mode” vil la opp til 32 spillere delta, noe som gjør at dette spillet passer perfekt til store fester og events. 
  • Det kommer flere amiibo! Simon Belmont, Richter Belmont, King K. Rool, Chrom og Dark Samus vil bli en del av Super Smash Bros. Collection. Lanseringsdatoen for disse vil avsløres på et senere tidspunkt.

En rekke nye gjenstander, Echo Fighters, Assist Trophies og moduser ble også avslørt. Se Nintendo Direct-sendingen øverst på denne siden om du vil vite mer!

Følg oss gjerne på facebook for små og store nyheter fra Nintendos verden, konkurranser og mye mer!

*Vennligst kontakt din lokale Nintendo-forhandler for informasjon om tilgjengelighet og pris. NB! Det følger ikke med en Nintendo Switch-konsoll i denne pakken. 

*Vennligst kontakt din lokale forhandler for informasjon om tilgjengelighet.