fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Nintendo avslører nye trailere og lanseringsdatoer under Gamescom

Nintendo avslører nye trailere og lanseringsdatoer under Gamescom

Gamescom-messen i Köln er godt i gang, og i den forbindelse har Nintendo avslørt mer informasjon om hva vi kan vente oss i løpet av uken.

Fans som følger med på messen hjemmefra kan blant annet se frem til nytt gameplay fra Nintendo Switch-titler som Super Smash Bros. Ultimate, Super Mario Party og DAEMON X MACHINA fra Marvelous, mens besøkende vil få muligheten til å prøve kommende titler som Super Mario Party og Diablo III Eternal Collection fra Blizzard Entertainment.

Super Smash Bros. Ultimate

Den seneste Super Smash Bros. Ultimate Direct-sendingen tok en grundig titt på det nye Smash Bros.-spillet.-spillet, som kommer til Nintendo Switch den 7. desember. Nå kan fans som venter i spenning se helt nytt videomateriale med nylig annonserte karakterer som King K. Rool, Dark Samus og Chrom, i form av to kamper direkte fra utviklingsteamet i Japan. Disse kan ses her: 

 

 

Daemon X Machina

Vi vil også få se splitter nytt gameplay fra DAEMON X MACHINA fra Marvelous. DAEMON X MACHINA er et nytt og hektisk mech-basert actionspill fra produsenten Kenichiro Tsukuda som kommer til Nintendo Switch i 2019. I dette spillet tar spillere personliggjorte mech-drakter kalt Arsenals på en rekke oppdrag for å stanse fienden, koste hva det koste vil. Ta gjerne også titt på den nye teaseren for spillet her:

 

Xenoblade Chronicle 2: Torna ~ The Golden Country

I løpet av uken vil Nintendo også vise frem nytt innhold fra den kommende, frittstående utvidelsen til det kritikerroste rollespillet Xenoblade Chronicles 2, kalt Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country.

Mario Tennis Aces

Mario Tennis Aces kan ønske en ny karakter velkommen når Diddy Kong slår seg med i den neste turneringen i spillet, som finner sted mellom den 1. og 30. september. Etter turneringen vil han kunne låses opp av alle, uansett om man har vært med i turneringen eller ikke. Ta gjerne en titt på denne traileren om du vil se Diddy Kong i aksjon!

 

Super Mario Party

En annen Mario-relatert nyhet er at det kommer til å lanseres en pakke som inneholder spillet Super Mario Party og et sett med Joy-Con-kontrollere (Neon Green/Neon Pink) den 23. november. Denne utgaven vil kun lanseres i et begrenset opplag. Besøkende på Gamescom kan ta turen til Nintendos område i hall 9 for å teste fem av minispillene allerede nå. Standardversjonen av Super Mario Party lanseres til Nintendo Switch den 5. oktober.

Luigi’s Mansion

Vi kommer også til å få se mye til Luigi i høst. Ikke nok med at han er med i Super Mario Party, men han har også hovedrollen i Luigi’s Mansion som lanseres til konsollene i Nintendo 3DS-familien den 19. oktober.

InkyPen

Fans av tegneserier og grafiske romaner vil nok bli glade for å høre at det kommer en applikasjon, kalt InkyPen, som gjør at de kan lese digitale tegneserier på Nintendo Switch. Applikasjonen vil lanseres i november via Nintendo eShop. Tjenesten er en månedlig abonnementstjeneste, hvor de betalende kan lese så mange tegneserier de vil. Utvalget vil blant annet bestå av populære serier som Sonic The Hedgehog, Judge Dredd og Transformers. Les gjerne mer om dette på InkyPen og se denne traileren!

Følg oss gjerne på facebook for små og store nyheter fra Nintendos verden, konkurranser og mye mer!