fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • To eksklusive Pokémon: Let’s Go-konsollpakker kommer i butikk!

To eksklusive Pokémon: Let’s Go-konsollpakker kommer i butikk!

Alle som har planer om å skaffe seg Pokémon: Let’s Go, Pikachu! eller Pokémon: Let’s Go, Eevee! til Nintendo Switch kan også se frem til to eksklusive konsollpakker.

De to konsollpakkene vil lanseres i et begrenset opplag* samtidig som de nye Pokémon-eventyrene den 16. november. Ta en titt på dem i denne videoen!

Pakkene vil inneholde: en Nintendo Switch-konsoll med spesielle Joy-Con med Pokémon: Let’s Go-tema, en Nintendo Switch-dokk med fargerike illustrasjoner av Pikachu og Eevee, en forhåndsinstallert versjon av enten Pokémon: Let’s Go, Pikachu! eller Pokémon: Let’s Go, Eevee samt en Poké Ball Plus-kontroller.

Ny informasjon om spillene har også blitt avslørt. I løpet av eventyret vil nemlig spillere kunne bruke Pokémon-partneren sin (enten Pikachu eller Eevee) til å overvinne hindringer ved hjelp av hemmelige teknikker. Dette er evner som bare Pokémon-partnere kan bruke, som å hugge ned trær, reise over vann eller sveve gjennom luften.

 Følg oss gjerne på facebook for små og store nyheter fra Nintendos verden, konkurranser og mye mer!

*NB! Disse pakkene lanseres i et begrenset opplag. Ta kontakt med din lokale Nintendo-forhandler for informasjon om tilgjengelighet.