nintendo logo

Årets siste konkurranse!

Var det ikke en Nintendo Switch-konsoll til deg under juletreet? Eller kanskje du har lyst på en til? Nå har du i alle fall muligheten til å vinne en Nintendo Switch - Pokémon: Let’s Go, Pikachu! Limited Edition i facebook-konkurransen vår!

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å besøke facebook-siden vår, like det dedikerte innlegget og fortelle oss hvem DU vil begi deg ut på Pokémon-jakt med?

Klikk her for å lese mer om Pokémon: Let’s Go, Pikachu! og her for å lese mer om Pokémon: Let’s Go, Pikachu! Limited Edition!

NB! DENNE KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET!

TUSEN TAKK TIL ALLE SOM DELTOK! VINNEREN ER LASSE ANDREAS JOHANSEN. 

Konkurranseregler

Vennligst les konkurransereglene før du deltar i konkurransen!

  • For å delta i konkurransen må du like konkurransen på facebook og svare på spørsmålet i konkurransen.
  • Du må også være bosatt i Norge eller ha en norsk adresse.
  • Ansatte i Bergsala og ansatte hos samarbeidspartnere og –byråer, samt deres familie, får ikke delta i konkurransen.
  • Konkurransen er ikke kjøpsbetinget.
  • Vi trekker én vinner. Vinneren velges tilfeldig ut av ansatte i Bergsala, og beslutningen kan ikke overklages.
  • Premien består av én Nintendo Switch - Pokémon: Let’s Go, Pikachu! Limited Edition, en t-skjorte, to nøkkelringer og et nøkkelbånd.
  • Premien kan ikke byttes mot kontanter eller andre produkter. Eventuell premieskatt betales av vinneren.
  • Vinnerne blir kontaktet direkte via facebook. Ved å delta i konkurransen godtar du at vi publiserer navnet ditt på nintendo.no samt Facebook- og twitter-sidene våre dersom du vinner. Vi kommer IKKE til å dele kontaktinformasjonen din med en tredjepart. 

Viktig! Facebook har introdusert nye endringer for nyhetsoppdateringen som kan komme til å redusere antall innlegg du ser fra oss. Om du er en Nintendo-fan og fortsatt vil se nyheter fra oss, vennligst besøk Facebook-siden vår og klikk på «Følg» og deretter «Se først» i menyen! Takk for at du følger oss!

Til konkurransen