fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Vi har kåret vinneren av det nordiske mesterskapet i Splatoon 2!

Vi har kåret vinneren av det nordiske mesterskapet i Splatoon 2!

Lørdag 26. januar kjempet fire lag om seieren i den nordiske finalen av Splatoon 2 European Championship 2018-2019. Oppgjøret stod mellom de fire lagene Pyykkipojat, Ämpäri Gang, bay bait og Team Blackfisk. Kun ett lag kunne gå seirende ut av kampene og videre til den europeiske finalen i Paris den 9.-10. mars.

Semifinalen og finalen ble sendt live og kan fortsatt ses her!

0128 pokal

Etter en loddtrekning ble det klart at de finske lagene Pyykkipojat og Ämpäri Gang skulle kjempe mot hverandre i den første semifinalen, noe som endte med at Ämpäri Gang vant 3-0 over Pyykkipojat og dermed sikret seg en plass i finalen.

I den andre semifinalen møttes det svensk-norske laget bay bait og det svenske laget Team Blackfisk. Her var det heller ikke noe tvil om resultatet da bay bait vant 3-0. 

Ämpäri Gang og bay bait møttes så til en spennende finale, hvor vi fikk se mange interessante strategier fra begge lagene. Ämpäri Gang hadde imidlertid en taktikk som bay bait ikke klarte å hamle opp med, så det hele endte med at Ämpäri Gang vant 3-0.

0128 baybait pyykkipojat

0128 bilder

Gratulerer så mye til Ämpäri Gang, som nå kan kalle seg nordiske mestere i Splatoon 2 og får representere Norden i Splatoon 2 European Championship 2018-2019. Vi ønsker Ämpäri Gang god tur til Paris og masse lykke til i finalen!

Vi ønsker også å takke alle lagene som deltok i de nordiske kvalifiseringsrundene - for noen fantastiske Inklings og Octolings dere er!

0128 amparigang1

På bildet ser du de lykkelige lagkameratene i Ämpäri Gang (fra venstre Sendou, Kaldemar, Plontro og Nikey).

Se den europeiske finalen, som holdes i Paris den 9.-10. mars, her!

Følg gjerne vår nordiske Splatoon 2-konto på Twitter for oppdateringer.