fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Jakten på Nordens beste Super Smash Bros. Ultimate-lag starter i mars!

Jakten på Nordens beste Super Smash Bros. Ultimate-lag starter i mars!

Liker du og vennene dine å spille Super Smash Bros. Ultimate? Da har dere kanskje lyst til å teste evnene deres som en "smasher-trio" i jakten på Nordens og Europas beste lag?

Turneringen går under navnet European Smash Ball Team Cup og avsluttes med en stor finale, hvor kontinentets vinnertrio kåres.

Alle spillere, som har fylt tolv år og er bosatt i et nordisk land, kan danne et lag som består av tre spillere for å delta i en nordisk kvalifiseringsrunde. Det er tillatt å ha en fjerde spiller som reserve, men det er ikke et krav.

Kvalifiseringsrunder til den nordiske finalen vil holdes følgende steder:

Norge, Komplett Store

Dato: 16.-17. mars. Klokkeslett: 12.00-18.00
Adresse: Kronprinsesse Märthas plass 1, Oslo (Finn vei)
Link (informasjon/registrering): Meld deg på via facebook
Organisator: Komplett/Bergsala

Danmark, Nørrebrohallen

Dato: 16. mars. Klokkeslett: 12.00
Adresse: Nørrebrogade 208, København (Finn vei)
Link (informasjon/registrering): Smash.gg // Twitter: @MrKingFunk
Organisator: Danish Smash Bros. Community/Bergsala

Sverige, Webhallen

Dato: 23.-24. mars
Adresse: Sveavägen 39, Stockholm (Finn vei)
Link (informasjon/registrering): https://challonge.com/esbtc2019SWE
Organisator: Webhallen/Bergsala

Finland, Östersundom Camp Center

Dato: 31. mars*
Adresse: Knutersintie 915, 00890 Helsinki (Finn vei)
Link (information/registrering): Smash.gg
Organisator: Smash Finland ry
*Union XX-eventet pågår fra fredag 29. til søndag 31. mars. Kvalifiseringsrunden i European Smash Ball Team Cup finner sted søndag 31. mars.

To lag fra hver av kvalifiseringsrundene vil gå videre til den nordiske finalen som vil holdes den 13. april på Tekniska museet i Stockholm. Deretter går det laget som vinner den nordiske finalen direkte videre til den europeiske finalen (sted og dato avsløres senere).

Det er tillatt å stille opp i hvilken som helst av disse kvalifiseringsrundene, så lenge laget ditt ikke allerede har vunnet i en tidligere runde. En spiller kan således ikke konkurrere for mer enn ett lag i den nordiske finalen. 

Vi tar forbehold om eventuelle feil og forbeholder oss retten til å oppdatere informasjonen om turneringen løpende.

Regler for spillere, lag og kvalifiseringsrunder

Hvem kan være med?

Alle spillere, som har fylt tolv år* og er bosatt i et nordisk land, kan danne et lag som består av tre spillere for å delta i en nordisk kvalifiseringsrunde. Det er tillatt å ha en fjerde spiller som reserve, men det er ikke et krav.

Du trenger ikke å eie en Nintendo Switch eller Super Smash Bros. Ultimate for å delta i dette offline-eventet. Vi anbefaler imidlertid alle å melde på et fulltallig lag (med tre spillere), ettersom lag prioriteres over individuelle spillere dersom ikke alle får plass i turneringen.**

Samtykke til publisering

Turneringen vil bli dokumentert og spredt i sosiale medier, som Twitch, YouTube, Facebook og Twitter. Ved å delta i turneringen godkjenner og aksepterer du dermed at deltagelsen din kan spres gjennom disse og andre kanaler.

Regler for turneringen

Hver kvalifiseringsrunde vil ha egne regler, og det er ditt ansvar å orientere deg om hva som gjelder via den respektive informasjonssiden. Reglene for den norske kvalifiseringen finner du her

Vinnende lag

Når et lag kvalifiserer seg i "Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup 2019 Nordics Qualifier", blir lagmedlemmene umiddelbart registrert og kan delta i den nordiske topp-8-finalen i april (sted og dato vil avsløres senere). Når et lag har kvalifisert seg til finalen, får hverken laget eller dets medlemmer stille opp i noen av de gjenstående kvalifiseringsrundene.

Reservespillere

Et lag kan ha én ekstra spiller, i tillegg til de tre hovedspillerne. Reservespilleren regnes som en del av laget og må derfor forholde seg til de samme reglene som øvrige lagmedlemmer. Reservespilleren må registreres samtidig som de andre spillerne og kan ikke registreres som reservespiller for et annet lag.

Regler for spillere som forlater et kvalifisert lag

Vi har full forståelse for at det kan oppstå omstendigheter som kan gjøre at spillere må forlate et lag, selv etter at laget har kvalifisert seg til den nordiske topp-8-finalen. Alle bytter må meddeles skriftlig via e-post til supersmash@bergsala.se fra lagets registrerte e-postadresse. Det er ikke nødvendig å oppgi en grunn til byttet. Hvis lagkapteinen trekker seg, må laget utse en ny kaptein og gi oss beskjed om dette i en ny e-post.

OBS! Om mer enn én spiller må trekke seg fra et lag, vil de gjenstående medlemmene bli regnet som et nytt lag og dermed miste plassen sin i den nordiske finalen. Plassen i den nordiske finalen vil da gå til det laget som gjorde det nest best i den lokale kvalifiseringsrunden.

Tidligere kvalifiserte spillere og fremtidige konkurranser

En tidligere kvalifisert spiller som har forlatt et lag kan ikke melde seg på det samme laget på nytt. Følgende gjelder: 

  1. Når en spiller forlater et lag, er det permanent og således gjeldene for resten av turneringen.
  2. Om en tidligere kvalifisert spiller velger å trekke seg fra enda et lag, så får ikke denne spilleren lov til å delta i resten av turneringen for noe annet lag.

Vedrørende ukvalifiserte spillere og lagbytter

Spillere anses som frie helt til det laget de er med i har kvalifisert seg til topp-8-finalen. Dette betyr at så lenge en spiller ikke er en del av et lag som allerede har kvalifisert seg, så får han eller hun delta i de resterende nordiske kvalifiseringsrundene med det samme laget eller på et nytt lag. Den eneste restriksjonen er at en spiller kun får konkurrere for ett lag i hver kvalifiseringsrunde. En spiller kan således ikke stille opp i to eller flere ulike lag i den norske kvalifiseringen.

Oppførsel

Det forventes at alle som deltar på et Nintendo-event oppfører seg på en familievennlig måte, i alle situasjoner og på alle måter. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, bekledning, gametags, logoer, sponsornavn og oppførsel i livesendinger, intervjuer og lignende. Om en spiller oppfører seg på en måte som anses som støtende, eller bryter noen av reglene for turneringen, kan vedkommende bli bedt om å forlate eventet, noe som også kan medføre at spilleren ikke er velkommen på kommende event.

Om du har spesifikke spørsmål ang. Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup 2019 Nordics Qualifier, vennligst kontakt oss via følgene e-postadresse: supersmash@bergsala.se

Regler for premier til kvalifiseringsrundene

Deltagere som kvalifiserer seg i en av de fire nordiske kvalifiseringsrundene vinner følgende:

  • En plass i den nordiske finalen den 13. april (Obs! Om en av spillerne ikke kan delta, får reservespilleren plassen. Om to eller flere spillere ikke kan delta, går premien til det laget som gjorde det nest best i kvalifiseringen).
  • En tur-retur-billett med tog, buss eller fly fra et sted i nærheten av vinnernes hjem til Stockholm, hvor den nordiske finalen vil holdes, og overnatting i 1-2 dager***.

*Deltagere under 18 år må ha skriftlig tillatelse fra en forelder/verge for å kunne delta og reise til utlandet, dersom de går videre til den nordiske finalen og senere den europeiske finalen. 

**Alle lag må bestå av tre spillere. Registrerte spillere som ikke er en del av et fulltallig lag vil matches tilfeldig med andre spillere så godt det lar seg gjøre. 

***Ett felles rom for lagets tre medlemmer i opptil to dager. Avtales ved ved planlegging av transport. 

Følg oss gjerne på facebook for små og store nyheter fra Nintendos verden, konkurranser og mye mer!