fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Ny Nintendo Labo-pakke med unike VR-opplevelser for barn og familier!

Ny Nintendo Labo-pakke med unike VR-opplevelser for barn og familier!

Opplev en ny dimensjon av Nintendo Labo med lanseringen av Nintendo Labo: VR Kit til Nintendo Switch den 12. april. Denne pakken kombinerer det fysiske og digitale gameplayet til Nintendo Labo med grunnleggende VR-teknologi for å skape en enkel virtuell virkelighetsopplevelse for barn og familier.

HACA 054a imge A1 R ad 0 LR
HACA 054a imge B1 R ad 0 LR
HACA 054b imge A1 R ad 0 LR
HACA 054c imge A1 R ad 0 LR
HACA 054d imge A1 R ad 0 LR
HACA 054e imge A1 R ad 0 LR
HACA 054f imge A1 R ad 0 LR

Nintendo Labo: VR Kit er det fjerde tilskuddet i Nintendo Labo-serien, som gir spillere verktøy til å lage ulike kreasjoner i papp kalt Toy-Con; spille forskjellige spill med disse kreasjonene; og oppdage hvordan Nintendo Switch-teknologien vekker dem til live.

Nintendo Labo: VR Kit byr på seks nye Toy-Con-kreasjoner, inkludert Toy-Con VR Goggles, som sammen med de andre kreasjonene oppfordrer spillere til å bruke naturlige bevegelser når de spiller. Kjemp mot en utenomjordisk invasjon med Toy-Con Blaster, opplev et fargerikt hav i spillet og ta bilder av livet i havet med Toy-Con Camera, og mye mer!

Nintendo Labo: VR Kit oppfordrer spillere til å dele opplevelsene med andre, slik at alle kan være med på moroa! Spillere kan nemlig enkelt sette Nintendo Switch-konsollen inn i VR-brillene og holde de opp mot øynene for å utforske forskjellige spill og opplevelser.

Nintendo Labo: VR Kit lanseres som to ulike pakker. Den ene pakken inneholder alle Toy-Con-kreasjonene, mens den andre pakken inneholder et mindre utvalg av prosjekter for å komme i gang:

  • Nintendo Labo: VR Kit: Et komplett Nintendo Labo: VR Kit som inneholder selve Nintendo Switch-programvaren og materialer til å bygge seks Toy-Con: Toy-Con VR Goggles, Toy-Con Blaster, Toy-Con Camera, Toy-Con Bird, Toy-Con Wind Pedal og Toy-Con Elephant – så vel som en skjermholder og sikkerhetshette*. Den perfekte pakken for barn og familier som vil ha hele opplevelsen.
  • Nintendo Labo: VR Kit – Starter Set + Blaster: Denne startpakken inneholder Nintendo Switch-programvaren, pluss alle komponentene som trengs for å bygge Toy-Con VR Goggles og Toy-Con Blaster, samt skjermholder og sikkerhetshette. Denne startpakken er en flott introduksjon til Nintendo Labos VR-verden.

Spillere som eier startpakken kan siden kjøpe følgende utvidelser:

  • Nintendo Labo: VR Kit – Expansion Set 1**: Expansion Set 1 inneholder Toy-Con Elephant og Toy-Con Camera.
  • Nintendo Labo: VR Kit – Expansion Set 2**: Expansion Set 2 inneholder Toy-Con Wind Pedal og Toy-Con Bird.

Den innovative Toy-Con Garage-modusen – som er inkludert i programvaren til alle Nintendo Labo-pakkene – vender også tilbake med Nintendo Labo: VR Kit. Denne modusen er unik ved at den gir spillere muligheten til å eksperimentere med kreasjonene sine.

Mer informasjon om Nintendo Labo: VR Kit vil avsløres i fremtiden.

*Spillere kan enkelt slå av VR-funksjonen og bruke den medfølgende skjermholderen i stedet for VR-brillene, og således nyte alle spillene og opplevelsene i 2D.
** De to utvidelsene inneholder ikke VR-brillene og programvaren til Nintendo Labo: VR Kit.