fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Se den nordiske Super Smash Bros. Ultimate-finalen på lørdag!

Se den nordiske Super Smash Bros. Ultimate-finalen på lørdag!

Lørdag den 13. april går den nordiske finalen i Super Smash Bros. Ultimate av stabelen på Tekniska museet i Stockholm, hvor åtte lag fra Norden møtes i oppgjøret om en plass i den europeiske finalen.

I mars ble det holdt fire kvalifiseringsrunder i Norge, Sverige, Danmark og Finland, og følgende lag er nå klare for finalen:  Smash Noreg (NO), DORIYAH Lariat Spike (NO), Super Danne Bros, Skåne Squad, Krångliga Krabban, For Glory!!!, Team Popoff og Team VD. 

Vinnerlaget vil få æren av å representere Norden i den europeiske finalen i Amsterdam 4.-5. mai.

0318 ESBTC2019 x2 NO

Vi ønsker de norske lagene "Smash Noreg" (på bildet til venstre med følgende lagmedlemmer:  Anders Edh, Sean William Bråthen og Julian Bach) og "DORIYAH Lariat Spik" (på bildet til høyre med følgende lagmedlemmer: Jonatan Ansgard, Liam Sira og Christian Andersen) god tur til Stockholm og lykke til i finalen!

Du kan følge finalen live via denne siden, men om du skulle befinne deg i nærheten av Tekniska museet er det også mulig å være tilskuer. Vær imidlertid oppmerksom på at det er begrenset med tilskuerplasser og at det derfor vil lønne seg å komme tidlig.

Følg finalen live her på nintendo.no eller via youtube!

Preliminær tidsplan

11.00 - turneringen starter og livesendingen begynner.

16.00 - turneringen avsluttes og vinnerlaget kåres!

VIS PÅ YOUTUBE

Følg oss gjerne på facebook for små og store nyheter fra Nintendos verden, konkurranser og mye mer!