nintendo logo

  • Nyheter
  • Poochy & Yoshi’s Woolly World lanseres 3. februar!

Poochy & Yoshi’s Woolly World lanseres 3. februar!

Bli med til en fargeglad og vakker verden som er skapt helt av garn når Poochy & Yoshi's Woolly World lanseres til Nintendo 3DS den 3. februar 2017.

Kanskje du allerede har spilt Yoshi's Woolly World som er ute til Wii U? Alle banene som er med i det spillet er også med i dette nye eventyret, men utover dette vil du kunne oppdage helt nye baner hvor du spiller som den søte hunden Poochy. Finn andre Yoshi som har blitt tatt til fange av den slemme Kamek og oppdag gjenstander og skjulte redskap på veien gjennom de ulike banene. Poochy har dessuten små, søte hundevalper som hjelper til med å finne artige og skjulte saker i spillet.

Bruk den nye Yarn Poochy-amiibo til å låse opp Time Attack-oppdrag på de nye Poochy Dash-banene og oppdag ursøte Poochy-mønster som du bare kan låse opp ved å fullføre disse oppdragene.

En annen nyhet i Poochy & Yoshi's Woolly World er muligheten til å bruke amiibo-figurer fra Animal Crossing, Splatoon og andre serier. Gjør du det kan du låse opp en Yoshi som ligner på figurene fra disse spillene. Les for eksempel inn en Tom Nook-amiibo eller en Callie-amiibo, så får du se hva som skjer!

Dette spillet inneholder også 30 herlige, tegnede kortfilmer som forteller mer om Yoshi og Poochys hverdagsliv. Du låser opp en ny film hver dag. Disse filmene har blitt skapt av det japanske studioet Dwarf, og på slutten av hver film får du dessuten et spørsmål, så hold øynene åpne!

Videre til spillsiden!