nintendo logo

  • Nyheter
  • Nintendo Switch Pre-Launch Event i Sverige

Nintendo Switch Pre-Launch Event i Sverige

Vi starter det nye året med en hyggelig nyhet! Den 4.-5. februar kan du bli blant de første i Norden som får prøve den nye spillkonsollen Nintendo Switch.
Ja, du leste riktig. Allerede lørdag den 4. februar åpner vi dørene til Bergsalas hovedkontor i Sverige. Der vil du få muligheten til å teste Nintendo Switch, den nye spillkonsollen fra Nintendo som visker ut grensene mellom håndholdt og stasjonær spilling.

Eventet

Under eventet kommer vi til å ha fokus på Nintendo Switch, og du vil selsvagt få muligheten til å teste mange ulike spill.

Spillene

Tid og sted

Hvor: på vårt nordiske hovedkontor i Marios Gata 21 i Kungsbacka, Sverige.

Når: lørdag den 4. februar kl. 09:00-18:00 og søndag den 5. februar kl. 09:00-18:00.

Målet er at besøkende skal få spille i minst én time, men vi kan dessverre ikke love noe i skrivende stund siden vi ikke vet hvor mange som kommer.

Vi regner imidlertid med at eventet blir veldig populært, og med mange besøkende kommer det nok til å bli litt venting. Et tips er å ha med seg en Nintendo 3DS og kjøre litt StreetPass i køen.

Reise

  • Det går både tog og buss til Gøteborg. Besøk gjerne NSB, Nettbuss eller Swebus for informasjon om tider og priser.
  • Fra Gøteborgs sentralstasjon går det lokaltog til Kungsbacka og tilbake.  Gå gjerne inn på Västtrafik.se for mer informasjon. 
  • Vi kommer til å sette opp en gratisbuss som vil gå frem og tilbake mellom Kungsbacka togstasjon og eventet hele dagen. Mer informasjon om holdeplassen kommer senere.

Overnatting

Om du kommer langveis ifra kan du ha behov for et sted å overnatte. I Kungsbacka finnes det følgende alternativ: 

Påmelding

Dette er et offentlig arrangement og påmelding kreves ikke, men meld deg gjerne på eventet via facebook slik at vi vet hvor mange som kommer!