nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Super Mario Maker 2

  Super Mario Maker 2 Nintendo Switch

  Sett kreativiteten din på prøve og skap fantastiske baner!
 • Yoshi's Crafted World

  Yoshi's Crafted World

  Bli med Yoshi på et helt nytt eventyr som kommer til å vende opp og ned på alt!
 • The Legend of Zelda: Link's Awakening

  The Legend of Zelda: Link's Awakening

  Et av de mest populære spillene i The Legend of Zelda-serien vender snart tilbake, over 26 år etter at det ble lansert til Game Boy.
 • Norwegian
 • Nyhet
 • Nye Pokémon-spill kommer til Nintendo Switch i november!

The Pokémon Company International (TPCi) og Nintendo holdt i dag en spesiell pressekonferanse i Japan hvor de annonserte tre nye måter å spille Pokémon på Nintendo Switch - Pokémon: Let’s Go, Pikachu!, Pokémon: Let’s Go, Eevee! og et såkalt «free-to-start»-spill som har fått navnet Pokémon Quest. TPCi avslørte også at det neste spillet i hovedserien, som ble annonsert under E3 i fjor, vil komme til Nintendo Switch mot slutten av 2019.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! og Pokémon: Let’s Go, Eevee!

 

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! og Pokémon: Let’s Go, Eevee! inviterer fansen med på en reise i kjente omgivelser. Spillene er nemlig inspirert av Pokémon Yellow Version: Special Pikachu Edition, som opprinnelig ble lansert i Japan til Nintendos Game Boy i 1998, men vil også inneholde mange av de intuitive funksjonene som finnes i Pokémon GO – noe som passer perfekt for spillere som tar sine første skritt inn i verdenen til Pokémon-videospillene. Trenere vil begi seg ut på et episk eventyr satt i den ikoniske Kanto-regionen sammen med en trofast følgesvenn, og som du sikkert allerede har forstått, så vil Pikachu følge deg i Pokémon: Let’s Go, Pikachu! og Eevee i Pokémon: Let’s Go, Eevee! Det splitter nye gameplayet vil utnytte de unike egenskapene til Nintendo Switch til det fulle. Du vil for eksempel kunne kaste poké-baller for å fange Pokémon ved å svinge på Joy-Con-kontrollerne. Familie og venner vil også kunne slå seg med i den nye modusen for to spillere. Spillene ble avduket i samarbeid med GAME FREAK, utviklerne og de originale skaperne av Pokémon-serien.

«Med lanseringen av Pokémon GO i 2016 og den globale sensasjonen det sørget for, ble millioner av nye spillere introdusert for Pokémon-verdenen,» sa Junichi Masuda fra GAME FREAK inc. «For mange mennesker var Pokémon GO deres første møte med Pokémon-verdenen, så vi har skapt disse to titlene som en lett tilgjengelig inngangsport til hovedserien vår, samtidig som vi gir fansen en ny måte å spille Pokémon på

Den bokstavelige forbindelsen mellom de to nye titlene og Pokémon GO slutter ikke der. GAME FREAK og The Pokémon Company har gått sammen med Niantic for å kunne gi deg muligheten til å koble Pokémon GO til Pokémon: Let’s Go, Pikachu! og Pokémon: Let’s Go, Eevee! Du vil kunne fange Pokémon, som opprinnelig ble oppdaget i Kanto-regionen, i Pokémon GO og overføre dem til Nintendo Switch-eventyret. Noe spesielt vil også komme til Pokémon GO-verdenen, noe som vil gjøre forbindelsen mellom begge spillene enda mer attraktiv for trenere. Flere detaljer om dette vil bli avslørt i fremtiden.

0530 H2x1 SmartDevice PokeballPlus Illu image950w

Poké Ball Plus*, et tilbehør som kan brukes til å spille Pokémon: Let’s Go, Pikachu! og Pokémon: Let’s Go, Eevee! istedenfor Joy-Con-kontrollere eller sammen med Pokémon GO som erstatning for Pokémon GO Plus, ble også avslørt. I tillegg til å ha bevegelseskontroll, lyser kontrolleren opp i ulike farger, vibrerer og spiller lyder. Du vil kunne kjenne en bevegelse inne i enheten når du fanger Pokémon i spillene. Med Poké Ball Plus kan du også ta en av dine favoritt-Pokémon fra spillene med på en spasertur når du er ute på farten i virkeligheten, samt få ulike belønninger når du returnerer Pokémon-karakteren til Nintendo Switch-spillene.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! og Pokémon: Let’s Go, Eevee! vil lanseres eksklusivt til Nintendo Switch den 16. november i år. Poké Ball Plus vil også være tilgjengelig samme dag.**

Pokémon Quest

 

Pokémon Quest, et nytt actionrollespill utviklet av GAME FREAK, ble også avslørt under pressekonferansen. Spillet er faktisk tilgjengelig allerede nå via Nintendo eShop! Pokémon Quest tar spillere med til Tumblecube Island, hvor alt er kubeformet – inkludert Pokémon. Reis rundt på øya for å jakte etter skatter, kjempe mot ville Pokémon, oppdage nye territorier og lage velsmakende godbiter for å friste Pokémon.

 Dette er noen av hovedfunksjonene i spillet:

 • Nyt enkle kontroller - Pokémon Quest benytter enkle berøringskontroller som kan nytes av alle
 • Bli venn med mange Pokémon – bruk gjenstander du har funnet på ekspedisjoner for å bli venn med ville Pokémon
 • Skap drømmelaget ditt – slå deg sammen med tre av Pokémon-vennene dine for å kjempe deg gjennom ulike miljøer
 • Skap Pokémon som er unike for deg – bruk såkalte Power Stones for å tilpasse Pokémon-vennene dine som du vil 
 • Tilpass basen din – innred hjemmet ditt med søte og morsomme samleobjekter som ikke bare ser bra ut, men som også kan gi deg fordeler i spillet

Denne nye Pokémon-tittelen, utviklet av GAME FREAK, lar spillere utforske øya Tumblecube med et lag av søte, kubeformede karakterer kjent som Pokéxel,” sa Shigeru Ohmori fra GAME FREAK. «Spillere kan tilpasse Pokémon-karakteren sin og utvikle et sterkt bånd til Pokémon-vennene sine mens de kjemper seg gjennom eventyret. Med enkel pekeskjermkontroll, er Pokémon Quest et spill som Pokémon-fans i alle aldre kan plukke opp og spille.»

Pokémon Quest, et såkalt «free-to-start»-spill***, gir spillere en helt ny måte å oppdage og oppleve Pokémon-verdenen på. Spillet er tilgjengelig i Nintendo eShop allerede i dag, og vil også være tilgjengelig på mobile enheter via App Store og Google Play Store i slutten av juni.

*Poké Ball Plus vil bli solgt separat, og følger ikke med Pokémon: Let’s Go, Pikachu! eller Pokémon: Let’s Go, Eevee! Ved lansering vil enheten kun være kompatibel med Pokémon GO, Pokémon: Let’s Go, Pikachu! og Pokémon: Let’s Go, Eevee! Den vil med andre ord ikke være kompatibel med andre Nintendo Switch-spill.

**Vennligst kontakt din lokale forhandler for informasjon om tilgjengelighet.

***Inkluderer kjøp i app.

 © 2018 Pokémon. © 1995 – 2018 Nintendo/Creatures Inc./GAME FREAK inc.

Nintendo – konsoller og spill for alle!

 • Nintendo SwitchNintendo Switch

  Nintendo Switch

  Om du vil være først ute med det nyeste og fjerne grensene mellom stasjonært og håndholdt, så bør du sjekke ut Nintendo Switch!

 • New Nintendo 2DS XLNew Nintendo 2DS XL

  New Nintendo 2DS XL

  Oppdag den nyeste konsollen i Nintendo 3DS-familien som lar deg spille alle Nintendo 3DS-spill i 2D på store skjermer!

 • New Nintendo 3DS XLNew Nintendo 3DS XL

  New Nintendo 3DS XL

  Med tusenvis av spill, superstabil 3D-funksjon og to godt utnyttede skjermer er New Nintendo 3DS XL den perfekte håndholdte spillkonsollen for hele familien.

 • SpilleneSpillene

  Det er spillene som gjelder

  Med en rekke eksklusive stortitler er du garantert fantastiske spillopplevelser på Nintendos konsoller.

 • amiiboamiibo

  Samle på favorittkarakterene dine

  Med amiibo kommer du nærmere spillene dine enn noensinne tidligere, og når du ikke spiller tar de seg fantastisk ut i hyllen.

 • Nintendo LaboNintendo Labo

  Nintendo Labo

  Skap, spill og oppdag med Nintendo Labo til Nintendo Switch

  Siste nytt