nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Super Smash Bros. Ultimate

  Super Smash Bros. Ultimate Nintendo Switch

  Sleng vennene dine av banen i det ultimate fightingspillet!
 • Yoshi's Crafted World

  Yoshi's Crafted World

  Bli med Yoshi på et helt nytt eventyr som kommer til å vende opp og ned på alt!
 • Kirby's Extra Epic Yarn

  Kirby's Extra Epic Yarn Nintendo 3DS

  Det populære Wii-spillet Kirby’s Epic Yarn kommer til Nintendo 3DS!
 • Norwegian
 • Nyhet
 • Wario vender tilbake med det største WarioWare-spillet hittil!

Last ned en gratis demoversjon av WarioWare Gold i dag!

Wario vender tilbake med sine gamle knep når WarioWare Gold lanseres eksklusivt til Nintendo 3DS-familiens konsoller den 27. juli. Trykk på knapper, vend på konsollen og blås inn i mikrofonen gjennom 300 helsprø minispill – både klassikere og nykommere - i det største WarioWare-spillet hittil! Prøv noen av Warios favoritt-mikrospill allerede nå ved å laste ned en gratis demoversjon fra Nintendo eShop. Ta gjerne også en titt på den nye WarioWare Gold Demo-traileren som ble sluppet i dag!

WarioWare Gold introduserer en helt ny, stemmelagt historie* med en usedvanlig rapete Wario, så vel som et stjernegalleri av skrullete karakterer. Etter en lang dag på skattejakt i Luxeville – med funn av verdifulle gjenstander underveis – stikker Wario hjem for å spille videospill og spise mat, men til Warios store forskrekkelse oppdager han at han er tom for penger! Etter å ha sett en nyhetssending om et bestselgende videospill, bestemmer han seg imidlertid for å prøve lykken og overtaler noen gamle venner til å lage et spill for ham, slik at han kan være vert for de lukrative «Wario Bowl»-lekene i Diamond City.

Kjemp deg gjennom de ulike ligaene i «Wario Bowl»-lekene ved å fullføre en serie med lynkjappe mikrospill – som alle er unike – før du tar opp kampen med den endelige bossen. Hvert sett med mikrospill vil gi deg fire forsøk, men du kan fortsette selv om du slipper opp for forsøk om du er villig til å hoste opp noen mynter du har tjent i spillet. Uansett hvem som utfordrer deg – om det er Jimmy T med sine glatte dansemanøvere, Mona med sin ekstreme motesans eller 9-Volt og 5-Volt med utvalgte retroklassikere – så må du tenke kjapt og reagere raskt om du vil stikke av med seieren og haugevis med mynter. Du vil også oppdage en mystisk jente som prøver å få tak i Wario… hva tror du at hun vil?

Myntene du vinner i historiemodusen kan brukes til å låse opp ekstra moduser, morsomme gjenstander og suvenirer, slik som:

 • Minispill: Sikt mot toppen i over 10 unike minispill, inkludert spill som Micro Golf Tour, Autograph!, Mewtroid og Manhole.
 • Studio: Vis frem dine ferdigheter som stemmeskuespiller ved å spille inn stemmeprøver til ulike filmer.
 • Records: Dans til utvalgte sanger fra tidligere WarioWare-spill!

Alle mikrospillene du låser opp i historiemodusen kan spilles på nytt med en «high-score»-utfordring i Index Mode. Ved å fullføre historiemodusen kan du låse opp en ekstra Challenge Mode. I den sistnevnte utfordringsmodusen kan du enten spille alene eller sammen med venner i 9 tullete spillmoduser, inkludert:

 • Battle Time: Opp til to venner kan konkurrere mot hverandre og teste WarioWare-evnene sine over en lokal, trådløs tilkobling** ved å spille de samme mikrospillene samtidig. Hver spiller får opptil fire forsøk.
 • All Mixed Up: Alle mikrospillene spilles tilfeldig, så spillere må ha hodet med seg om de vil knuse rekorden sin!
 • WarioWatch: Tiden tikker nedover! Her må spillere fullføre så mange mikrospill som mulig på kortest mulig tid. Bonussekunder vil tildeles for hvert mikrospill som fullføres, så målet er å fullføre så mange som mulig.
 • Super Hard: Dette er den ultimate utfordringen for WarioWare-eksperter, for her vil nemlig hastigheten i spillene bare øke og øke!
 • Sneaky Gamer: Innta rollen som en gutt kalt 9-Volt som smugspiller i sengen, og hold et øye med den øverste skjermen hvor moren hans, 5-Volt, følger med! Om hun tar ham i å spille er spillet øyeblikkelig over!

WarioWare Gold lanseres eksklusivt til Nintendo 3DS-familiens konsoller den 27. juli, men allerede i dag kan du laste ned en gratis demo fra Nintendo eShop!

* Tilgjengelige språk: engelsk, fransk, italiensk, tysk og spansk.
** Hver spiller må en konsoll fra Nintendo 3DS-familien og et eksemplar av WarioWare Gold.

Nintendo – konsoller og spill for alle!

 • Nintendo SwitchNintendo Switch

  Nintendo Switch

  Om du vil være først ute med det nyeste og fjerne grensene mellom stasjonært og håndholdt, så bør du sjekke ut Nintendo Switch!

 • New Nintendo 2DS XLNew Nintendo 2DS XL

  New Nintendo 2DS XL

  Oppdag den nyeste konsollen i Nintendo 3DS-familien som lar deg spille alle Nintendo 3DS-spill i 2D på store skjermer!

 • New Nintendo 3DS XLNew Nintendo 3DS XL

  New Nintendo 3DS XL

  Med tusenvis av spill, superstabil 3D-funksjon og to godt utnyttede skjermer er New Nintendo 3DS XL den perfekte håndholdte spillkonsollen for hele familien.

 • SpilleneSpillene

  Det er spillene som gjelder

  Med en rekke eksklusive stortitler er du garantert fantastiske spillopplevelser på Nintendos konsoller.

 • amiiboamiibo

  Samle på favorittkarakterene dine

  Med amiibo kommer du nærmere spillene dine enn noensinne tidligere, og når du ikke spiller tar de seg fantastisk ut i hyllen.

 • Nintendo LaboNintendo Labo

  Nintendo Labo

  Skap, spill og oppdag med Nintendo Labo til Nintendo Switch

  Siste nytt