nintendo logo

Facebook-konkurranse!

Vi feirer at vi har så mange fantastiske og aktive følgere på facebook med en stor konkurranse, hvor du har muligheten til å vinne den ultimate party-pakken for fire spillere!

1009 SuperMarioParty konkurranse fb XXS NO

NB! Denne konkurransen er nå avsluttet! Tusen takk til alle som deltok! Vinneren er Camilla Kropstad Andersen!

Premien består av en Nintendo Switch-konsoll, med totalt fire Joy-Con-kontrollere, og det nylig lanserte partyspillet Super Mario Party – som er perfekt å spille sammen med både venner og familie!

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å besøke facebook-siden vår, like det dedikerte innlegget og fortelle oss hvem DU helst vil dele opplevelsen med?

 

Klikk her for å lese mer om Nintendo Switch og her for å lese mer om Super Mario Party!

Konkurransen avsluttes tirsdag den 16. oktober kl. 23.59!

Konkurranseregler

Vennligst les konkurransereglene før du deltar i konkurransen!

For å delta i konkurransen må du like konkurransen på facebook og svare på spørsmålet i konkurransen.

Du må også være bosatt i Norge eller ha en norsk adresse.

Ansatte i Bergsala og ansatte hos samarbeidspartnere og –byråer, samt deres familie, får ikke delta i konkurransen. Konkurransen er ikke kjøpsbetinget.

Vi trekker én vinner. Vinneren velges tilfeldig ut av ansatte i Bergsala, og beslutningen kan ikke overklages. Premien består av én Nintendo Switch-konsoll med totalt fire Joy-Con-kontrollere* og ett eksemplar av spillet Super Mario Party til Nintendo Switch. Premien kan ikke byttes mot kontanter eller andre produkter. Eventuell premieskatt betales av vinneren.

Vinnerne blir kontaktet direkte via facebook. Ved å delta i konkurransen godtar du at vi publiserer navnet ditt på nintendo.no samt Facebook- og twitter-sidene våre dersom du vinner. Vi kommer IKKE til å dele kontaktinformasjonen din med en tredjepart.

Til konkurransen >

*Nintendo Switch-konsollen kommer med to Joy-Con-kontrollere og i tillegg legger vi til to ekstra kontrollere, slik at vinneren totalt vil få fire Joy-Con-kontrollere. Kontrollerne kommer i de samme fargene som på bildet ovenfor. 

Viktig! Facebook har introdusert nye endringer for nyhetsoppdateringen som kan komme til å redusere antall innlegg du ser fra oss. Om du er en Nintendo-fan og fortsatt vil se nyheter fra oss, vennligst besøk Facebook-siden vår og klikk på «Følg» og deretter «Se først» i menyen! Takk for at du følger oss!