nintendo logo

Nyhetsbrev fra Nintendo Norge

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spennende nyheter fra Nintendos verden! Under finner du en oversikt over tidligere utsendte nyhetsbrev.

Vi ser tilbake på spillåret 2017Sendt den 13. desember 2017Jul og nyttår står for døren, og vi ser tilbake på spillåret 2017. For et år det har vært!
Kan du finne Elysium – det ultimate paradiset?Sendt den 24. november 2017Desember måned byr på et episk eventyr i Alrest og uskyldig Mario Party-moro!
I dag lanseres Super Mario Odyssey til Nintendo Switch!Sendt den 27. oktober 2017Sammendrag: Det spiller ingen rolle om du har Nintendo Switch eller en konsoll i Nintendo 3DS-familien, for høstens brede spillutvalg gleder alle!
Bli med Mario og Cappy jorden rundt!Sendt den 28. september 2017Høsten hører spillene til, og med titler som Super Mario Odyssey, Fire Emblem Warriors, et nytt spill i den populære Professor Layton-serien og tre nye Nintendo Selects-titler på trappene, ligger alt til rette for en spennende spillhøst!
Sensommerens spillnyheter fra Nintendo!Sendt den 25. august 2017Sommeren er på hell, men spillnyhetene til Nintendos konsoller vil ingen ende ta, uansett om du vil begi deg ut på eventyr, jakte på romvesener eller sparke fotball sammen med vennene dine.
Håndholdt sommer!Sendt den 08. juli 2017Sommeren er håndholdt, og uansett om du foretrekker Nintendo Switch eller konsollene i Nintendo 3DS-familien finnes det mengder av spill å utforske. Splatoon 2, Hey! Pikmin og Miitopia for å nevne noen!