nintendo logo

Nyhetsbrev fra Nintendo Norge

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spennende nyheter fra Nintendos verden! Under finner du en oversikt over tidligere utsendte nyhetsbrev.

Nintendo Switch lyser opp i desembermørketSendt den 05. desember 2018Desember måned byr på spill i verdensklasse!
Pokémon-feber på Nintendo SwitchSendt den 16. november 2018Begi deg ut på nye eventyr med Pikachu og Eevee, eller meld deg på det nordiske mesterskapet i Splatoon 2!
Det er tid for Mario-party!Sendt den 05. oktober 2018Festlige leker, mørke sjeler eller frekke spøkelser? Oktober måned byr på noe for enhver smak!
Fargelegg verden i høst!Sendt den 24. august 2018I høst kan du ta Europa med storm i Splatoon 2 European Championship, vinne en eksklusiv spesialutgave av Nintendo Switch og velge blant et bredt utvalg av nye titler.
Begi deg ut på skattejakt med Toad eller bygg din egen verden av klosser. Sendt den 20. juni 2018Begi deg ut på skattejakt med Toad eller bygg din egen verden av klosser.
Datasikkerhet, E3 og Nintendo-spill i alle sjangere!Sendt den 24. mai 2018Den neste måneden byr på Nintendo-spill i alle sjangere, Nintendo forbereder seg til E3 i juni og vi oppdaterer datasikkerheten etter de nye reglene.
Oppdag mulighetene med Nintendo Labo!Sendt den 20. april 2018Slipp kreativiteten løs med Nintendo Labo, grav deg ned i et underjordisk eventyr i SteamWorld Dig 2, begi deg ut på en oppdagelsesreise i Lumo, cruise rundt med Hello Kitty eller gå banans med en venn i Donkey Kong Country: Tropical Freeze på Nintendo Switch!
Løs mysterier med Pikachu, og hjelp Kirby med å redde Dream Land!Sendt den 28. februar 2018 I mars kan du løse mysterier i selskap med Pikachu, og redde Dream Land sammen med Kirby. Dessuten kan du se tre nye trailere for Nintendo Labo!
Skap, spill og oppdag med Nintendo Labo!Sendt den 26. januar 2018Ta kreativiteten til nye høyder med Nintendo Labo!
Vi ser tilbake på spillåret 2017Sendt den 13. desember 2017Jul og nyttår står for døren, og vi ser tilbake på spillåret 2017. For et år det har vært!
Kan du finne Elysium – det ultimate paradiset?Sendt den 24. november 2017Desember måned byr på et episk eventyr i Alrest og uskyldig Mario Party-moro!
I dag lanseres Super Mario Odyssey til Nintendo Switch!Sendt den 27. oktober 2017Sammendrag: Det spiller ingen rolle om du har Nintendo Switch eller en konsoll i Nintendo 3DS-familien, for høstens brede spillutvalg gleder alle!
Bli med Mario og Cappy jorden rundt!Sendt den 28. september 2017Høsten hører spillene til, og med titler som Super Mario Odyssey, Fire Emblem Warriors, et nytt spill i den populære Professor Layton-serien og tre nye Nintendo Selects-titler på trappene, ligger alt til rette for en spennende spillhøst!
Sensommerens spillnyheter fra Nintendo!Sendt den 25. august 2017Sommeren er på hell, men spillnyhetene til Nintendos konsoller vil ingen ende ta, uansett om du vil begi deg ut på eventyr, jakte på romvesener eller sparke fotball sammen med vennene dine.
Håndholdt sommer!Sendt den 08. juli 2017Sommeren er håndholdt, og uansett om du foretrekker Nintendo Switch eller konsollene i Nintendo 3DS-familien finnes det mengder av spill å utforske. Splatoon 2, Hey! Pikmin og Miitopia for å nevne noen!
Vis #
Resultater 1 - 15 av 15