nintendo logo

  • Nyheter

Skap, spill og oppdag med Nintendo Labo!

Oppdag en ny måte å spille på når Nintendo Labo lanseres i Norge den 27. april

Les mer …

2017 – Et suksessår for Nintendo

Nintendo Switch ble lansert den 3. mars 2017 og har virkelig fått en kanonstart med alle de gode titlene som har blitt utgitt til konsollen siden den gang. Nylig passerte Nintendo Switch ti millioner solgte eksemplarer på verdensbasis etter bare ni måneder på markedet.

Les mer …

10 millioner Nintendo Switch-konsoller har blitt solgt verden over!

Til tross for lansering i mars, en måned som vanligvis ikke er reservert for store lanseringer, og at julehandelen fortsatt er i full sving, har det nå blitt solgt 10 millioner Nintendo Switch-konsoller til forbrukere, ifølge Nintendos interne salgstall.

Les mer …

Løs mysterier med Detective Pikachu!

En helt spesiell Pikachu og hans venn Tim løser Ryme Citys mysterier i Detective Pikachu til konsollene i Nintendo 3DS-familien.

Les mer …

New Nintendo 2DS XL Pikachu Edition lanseres den 26. januar 2018

New Nintendo 2DS XL Pikachu Edition kommer til Europa den 26. januar neste år. Samme dag lanseres også det klassiske spillet Pokémon Crystal, både som en limited edition utgave* i butikk og på Nintendo eShop.

Les mer …

The Game Awards

The Legend of Zelda: Breath of the Wild ble nattens store vinner under spillbransjens mest prestisjefylte prisutdeling, The Game Awards, med prisen for «årets beste spill»!

Les mer …

Nyheter fra Nintendo Direct Mini!

Nintendo publiserte i dag en ny Nintendo Direct Mini-presentasjon med fokus på utvalgte titler som kommer til Nintendo Switch tidlig i 2018.

Les mer …

#NordicSwitchmas

Del de beste Nintendo Switch-øyeblikkene dine med oss!

Les mer …

Familievennlige julegavetips!

Hvis du leter etter det perfekte spillet til en ung Nintendo-fan, eller en Nintendo-fan som er ung til sinns, så trenger du ikke å lete lenger! Vi har satt sammen den ultimate listen over familievennlige spill til Nintendo Switch og Nintendo 3DS-familiens konsoller.

Les mer …