fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Plattformer
  • Nintendo Switch - Diablo lll Limited Edition

Nintendo Switch - Diablo lll Limited Edition

  • Djevelen finnes bokstavelig talt i detaljene i den nye Nintendo Switch-pakken som inneholder Blizzards legendariske spill Diablo III: Eternal Collection.

    Fans som skaffer seg denne djevelske konsollpakken vil få en Nintendo Switch-konsoll og dokkingstasjon med illustrasjoner fra Diablo III, en nedlastingskode til Diablo III: Eternal Collection og en stilig bæreveske med Diablo III-tema.

    Diablo III: Eternal Collection inneholder det klassiske spillet samt utvidelsene Rise of the Necromancer og Reaper of Souls. Fans som spiller Nintendo Switch-versjonen vil også motta eksklusive gjenstander i spillet. Dette er gjenstander fra The Legend of Zelda-serien, som for eksempel Ganondorf Transmog Armor, en følgesvenn i form av en Cucco og en Golden Triforce Portrait Frame.

    I Diablo III: Eternal Collection kan spillere velge mellom syv klasser. De kan velge å være en barbar, korsfarer, demonjeger, munk, nekromantiker, heksedoktor eller trollmann, når de begir seg ut på et mørkt og minneverdig eventyr for å bekjempe demoner og oppdage loot.


  • Carrying Case


Nintendo Switch - Diablo lll Limited Edition

Lanseringsdato: 02. november 2018
Konsoll: Nintendo Switch
PEGI:
Utgiver: Blizzard