fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System

 • En miniversjon av Nintendos klassiske 16-bits-konsoll, kjent som Super Nintendo i Norge, vender tilbake med 21 spill, inkludert det aldri tidligere lanserte Star Fox 2!

  Super Nintendo Entertainment System, oppfølgeren til den legendariske Nintendo Entertainment System, vender nå tilbake i form av en miniversjon når Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System lanseres.

  SNES-konsollen ble opprinnelig lansert i Europa i 1992 og introduserte oss for det mange anser som noen av de beste videospillene noensinne, inkludert klassikere som Super Mario World, The Legend of Zelda: A Link to the Past, Super Mario Kart, Super Metroid og F-ZERO.

  Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System kommer med 21 forhåndsinstallerte klassikere og kan plugges rett i en hvilken som helst tv som støtter HDMI.

  For første gang kan spillere få gleden av det intergalaktiske eventyret Star Fox 2, oppfølgeren til det originale Star Fox (kjent som Starwing her i Europa), et spill som ble skapt mot slutten av konsollens levetid, men aldri lansert noe sted!

  Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System har samme utseende og følelse som den originale konsollen, bare mye mindre, og dette er spillene den kommer med:

  Contra III

  Contra III: The Alien Wars™

  I året 2636 herjer Alien Wars som verst, og det er opp til to soldater å stanse invasjonen. I denne Super NES-klassikeren kan du spille alene eller sammen med en venn gjennom seks nivåer med ustanselig action.

  Donkey Kong Country

  Donkey Kong Country™

  Bli med DK og Diddy på eventyr for å gjenvinne deres stjålne bananlager. Reis gjennom over 30 utfordrende nivåer, ri på dyrevenner og overlev heseblesende gruvevognsekvenser. Du må være helt bananas for å ikke spille Donkey Kong Country!

  EarthBound

  EarthBound™

  Når en meteoritt treffer jorden i nærheten av huset til Ness drar den modige, unge mannen ut for å undersøke, men han vet ikke at han setter foten ut på et episk eventyr som vil endre livet hans... ja, kanskje han redder universet i samme slengen!

  Final Fantasy III

  Final Fantasy III

  For århundrer siden ble verden ødelagt av Espers og magi forsvant for all tid. En ny og teknologisk verden har nå reist seg i asken, men når en Esper blir funnet frossen havner verden i kaos og det rapporteres om magiske angrep. Klarer du å stanse de kaotiske planene som truer verden?

  F-Zero

  F-ZERO™

  Året er 2560 og galaksens største racingkonkurranse er F-ZERO-mesterskapet. Piloter fra hele galaksen risikerer livet i lynkjappe race med turboladede svevekjøretøy.

  KirbySuperStar

  Kirby™ Super Star

  Kirby Super Star er ikke bare ett eller to, men hele seks spill i ett, pluss ekstramoduser og minispill, med den mektige, rosa helten i hovedrollen - som kan kopiere fiendenes egenskaper.

  Kirby Dream Course

  Kirby’s Dream Course™

  Kirby's Dream Course gir golf en ny spinn hvor Kirby er ballen og fiendene er hindre! Overkom åtte forskjellige nivåer fullstappede med vann, pigger, rullebelter og trampoliner.

  The Legend of Zelda: A Link to the Past

  The Legend of Zelda™: A Link to the Past™

  På en mørk og stormfylt natt setter unge Link ut på et eventyr som han, og du, aldri vil glemme! Prinsesse Zelda har blitt tatt til fange og en ond trollmann prøver å frigjøre Ganon. Bare Link har motet til å redde Hyrule!

  Mega Man X

  Mega Man® X

  Mega Man X er satt hundre år etter den originale heltens eventyr og har en kraftigere generasjons robot kalt X i hovedrollen. Sammen med den viljesterke Zero må X gå opp mot en ny trussel kalt reploids.

  SecretOfMana

  Secret of Mana

  Det er én kraft i universet som perfekt balanserer godhet og ondskap, Manatreet. Et magisk sverd har påkalt en ung kriger til å trekke det, noe som ødelegger balansen og sprer ondskap over landet. Den unge krigeren må overkomme en farlig reise for å gjenopprette harmonien.

  StarFox

  Star Fox™

  Bli med stjernepiloten Fox McCloud ut på et spennende romeventyr for å redde Lylat-systemet fra den onde apekatten Andross. Spillet ble opprinnelig lansert i Europa med tittelen Starwing.

  Star Fox 2

  Star Fox™ 2

  For første gang noensinne kan du nyte det intergalaktiske eventyret Star Fox 2, oppfølgeren til det originale Star Fox, et spill som ble utviklet mot slutten av Super NES-tiden, men aldri lansert noe sted!

  Street Fighter II

  Street Fighter® II Turbo: Hyper Fighting

  Med de åtte originale World Warriors, inkludert Ryu, Chun-Li og Guile sammen med de spillbare bosskarakterene Balrog, Vega, Sagat og M. Bison, tilbyr Street Fighter™ II Turbo: Hyper Fighting forbedret gameplayhastighet og karakterbalanse.

  Super Castlevania IV

  Super Castlevania IV™

  Et århundre med Transylvansk fred har nå tatt slutt. Grev Dracula har vendt tilbake, og denne gangen har han en gravstein med navnet ditt klar: Simon Belmont!

  Super Ghouls'n Ghosts

  Super Ghouls ’n Ghosts®

  I det tredje spillet i den legendariske Ghosts'n Goblins-serien, Super Ghouls'n Ghosts, følger vi den modige Sir Arthur som er ute på oppdrag gjennom demoninfiserte land for å redde sin kidnappede prinsesse.

  Super Mario Kart

  Super Mario Kart™

  Start motoren med det originale, legendariske Super Mario Kart som startet racingserien som fremdeles er mektig populær i dag. Velg mellom åtte sjåfører fra Mushroom Kingdom og brenn gummi gjennom klassiske baner som Mario Circuit, Bowser Castle og Rainbow Road!

  Super Mario RPG

  Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars™

  Mushroom Kingdom møter en ny trussel når et gigantisk sverd faller fra himmelen og sprer kaos ut over landet. Mario må samle sammen en gjeng med uventede allierte for å gå opp mot den beryktede Smithy Gang!

  Super Mario World

  Super Mario World™

  I Super Mario World reiser Mario-brødrene til Dinosaur Land hvor de møter deres kjære venn Yoshi og kjemper mot Bowser og hans undersåtter gjennom dusinvis av finurlige designede nivåer fullpakkede med hemmeligheter for å redde prinsessen.

  Super Mario World 2

  Super Mario World: Yoshi’s Island™

  Når den onde Kamek prøver å kidnappe Mario-brødrene som babyer er det opp til Yoshi å redde dagen gjennom dette utrolig pene og fargerike eventyret.

  Super Metroid

  Super Metroid™

  Super Metroid hylles av mange som et av de beste actionspillene noensinne. Når rompirater stikker av med den siste gjenværende Metroid, så blir dusørjegeren Samus Aran påkalt og får oppdraget med å etterforske saken.

  Super Punch-Out!!

  Super Punch-Out!!

  Gjør deg klar til en skikkelig knockoutopplevelse i denne oppfølgeren til det klassiske boksespillet Punch-Out!! Gå opp mot favoritter fra arkade- og NES-versjonen, så vel som et utvalg helt nye motstandere, og kjemp deg til topps på ranglisten til World Video Boxing Association.

  Disse titlene er ansett som klassikere, uansett hvilken standard man går etter, og spesielt noen av dem, som Secret of Mana, Final Fantasy III, EarthBound og Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars, er massive rollespill som vil ta deg timevis å fullføre. Selv for superfans som har spilt alle disse spillene flere ganger, så vil inkluderingen av det aldri tidligere lanserte Star Fox 2 tilby noe helt nytt å nyte. Dette spillet vil låses opp straks du har fullført det første nivået i det originale Star Fox.

  Sammen med konsollen følger det med en HDMI-kabel, en USB-strømkabel* og to Super NES Classic-kontrollere, perfekt for spillere som vil hoppe rett inn i flerspilleraction med en gang. Blant de inkluderte spillene som støtter flerspiller har vi for eksempel Street Fighter II Turbo: Hyper Fighting, Super Mario Kart, Contra III: The Alien Wars og Secret of Mana.

  Så ta turen tilbake til nittitallet og opplev noen tidløse klassikere når Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System lanseres i Norge den 29. september.

  *Konsollen kan få strøm gjennom USB-uttak på tv-er og datamaskiner dersom disse har kraftig nok strømutputt, men Nintendo anbefaler bruk av en AC-adapter til USB-kabelen. Vær obs på at det ikke følger med en slik adapter i pakken.


Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System

Lanseringsdato: 29. september 2017
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala

Relaterte produkter

USB AC Adapter
Fungerer sammen med Nintendo Classic Mini: NES, Nintendo Classic Mini: SNES og Nintendo Switch Joy-Con.
Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System
Gjenopplev gamle spillminner eller oppdag klassikerne du gikk glipp av med Nintendos retrospillopplevelse Nintendo...
Deluxe Carrying Case for Mini SNES
Det perfekte tilbehøret for deg som vil ta med deg Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System på ferie...