Nintendo logotype

Arms

 • ARMS er en unik flerspillerfighter som lar deg slåss med forlengbare armer.

  Spillet inkluderer elementer fra både boksing og skytespill, og har et helt nytt utvalg av karakterer. Etter å ha tilpasset karakteren med en rekke armtyper, kalt "ARMS", holder spillere en Joy-Con i hver hånd og slår mot motstanderen. Karakterer kan hoppe og løpe, og spillere kan vri slagene ved å vende på hendene mens de slår.

  Gjennom spillets gang vil spillere bli flinkere og oppdage dypere og mer avanserte taktikker. Ikke bare kan spillere slåss mot datamaskinen, men også mot en venn via delt skjerm med et ekstra par Joy-Con (selges separat), online mot rivaler verden over eller lokalt med to Nintendo Switch-konsoller.

  En av de største funksjonene i ARMS er muligheten til å utstyre karakterene med to forskjellige armtyper, som varierer fra vanlige boksehansker til våpen som bumeranger. Hver arm har et bestemt attributt slik som ild, is eller elektrisitet, som aktiveres når man lader opp slagene. Spillere vil også kunne tjene penger som kan brukes til å spille ARM Getter, en artig spillmodus hvor man kan vinne nye armtyper.

  De hektiske kampene kan ikke bare spilles én mot én, men også to mot to for enda mer kaotiske og underholdende kamper. Av nye karakterer avslørt etter spillets annonsering har vi "Min Min" og hennes ramen-armer, hvis spesialitet er å kunne sparke bort angrep fra motstandere. 


 • nintendo direct 170413


  Backgrounds


  Characters


  Illustrations


  Play style


Arms

Lanseringsdato: 16. juni 2017
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Fighting
Antall spillere: 2 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala