fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • Code Name: S.T.E.A.M.

Code Name: S.T.E.A.M.

 • Redd verden med dampkraft i Code Name: S.T.E.A.M.

  Påkall S.T.E.A.M., en elitegruppe bestående av dampdrevne spesialsoldater, for å redde verden fra en utenomjordisk trussel. I denne nye blandingen av action og strategi bruker soldatene dine dampkraft lagret i spesielle ryggsekker til å posisjonere seg og fyre av et arsenal av forskjellige våpen. Plukk ut lagmedlemmene dine og lad opp før du tenker strategisk over hvordan du skal håndtere den steampunk-inspirerte slagmarken.

  Opplev en ny type actionstrategi fra Intelligent Systems, selskapet bak klassikere som Advance Wars og Fire Emblem. Overrask og skyt fienden på en 3D-slagmark. For å beseire romvesenene må du finne beskyttelse, sette opp bakholdsangrep og havne i ildlinjen med motangrep. En uventet gruppe karakterer kommer til live gjennom stilisert 3D-grafikk og tegneserieaktige mellomsekvenser. Spillet har flerspillerfunksjoner, både lokalt og online, hvor du både kan konkurrere mot venner og ukjente spillere.amiibo-heltene inntar jakten

  amiibo-figurer fra Fire Emblem - Marth, Ike, Robin og Lucina - dukker opp som gjestekarakterer når de leses inn i Code Name: S.T.E.A.M., og bruker sine mektige våpen og magi for å hjelpe deg mot romvesenene.

  Spillmoduser

  Det finnes mange spillmoduser for både lokal og online flerspiller. I Death Match varer hver omgang kun i 60 sekunder, så her gjelder det å tenke kjapt. I Medal Battle kjemper lag om å samle flest mulig medaljer på et begrenset antall runder. I “A.B.E. Battle” hopper du inn i en gigantisk robot som er inspirert av selveste Abraham Lincoln. I tillegg vil det holdes offisielle onlineturneringer i spillet, og du vil også ha muligheten til å holde dine egne turneringer.

 • No. 12 Marth
  Heltekongen fra noen av Fire Emblem-spillene til NES og SNES, samt en tilbakevendende sverdsvinger i Smash Bros.-serien.
  No. 24 Ike
  Ike er lederen av Greil Mercenaries fra Fire Emblem-spillene Path of Radiance og Radiant Dawn, og er helten som endte...
  No. 30 Robin
  Robin er spillerens avatar i Fire Emblem: Awakening. Robin er en dyktig strateg og slåss like bra med både sverd og...
  No. 31 Lucina
  Lucina debuterte i Fire Emblem: Awakening og er prinsen Chroms framtidige datter som reiser tilbake i tid for å redde...

  Vennligst merk deg at listen over kompatible produkter ikke nødvendigvis er komplett og at den derfor kan bli oppdatert i fremtiden.


Code Name: S.T.E.A.M.

Lanseringsdato: 15. mai 2015
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Shooter, Strategi
Antall spillere: 1-2 (lokalt) | 2 (online)
Flerspillermodus: Vekslende
PEGI:
amiibo:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: INTELLIGENT SYSTEMS
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, amiibo, Demo tilgjengelig, StreetPass, SpotPass, Lokal flerspiller

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.