fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • DC Super Hero Girls: Teen Power

DC Super Hero Girls: Teen Power

 • Ta på deg superheltdrakten sammen med DC Super Hero Girls og redd Metropolis!

  Beskytt Metropolis fra noen av DCs mest beryktede superskurker idet du tar på deg rollen som Wonder Woman, Supergirl og Batgirl fra DC Super Hero Girls-serien! Her gjelder det å balansere livet som superheltinne med livet som tenåring.

  Hver heltinne har selvfølgelig sine helt unike egenskaper! Wonder Woman bruker «Lasso of Truth» og «Flying Shield», mens Supergirl bruker «Heat Vision» og «Super-Breath». Batgirl på sin side tar i bruk gadgets som en «Batarang» eller «Bat-Hook».

  Når heltinnene ikke redder Metropolis fra superskurkene, lever de selvfølgelig sine vanlige tenåringsliv. De møtes på de beste hangout-stedene fra serien, som for eksempel på «Metropolis High School» og «Sweet Justice», begge prima lokasjoner for deling av bilder på «Superstapost».

  Men vær forsiktig så du ikke avslører din hemmelige identitet! Når som helst kan byens kuleste superskurker dukke opp. Plutselig kommer Harley Quinn, Catwoman eller Star Sapphire spankulerende med en ond plan på lur, og da gjelder det å få på seg superheltdrakten!

  • Slåss for rettferdighet som Wonder Woman, Supergirl og Batgirl fra DC Super Hero Girls-serien.
  • Redd Metropolis ved å bruke hver av superheltinnenes unike egenskaper til å slå superskurker som Harley Quinn, Catwoman og Star Sapphire.
  • Utforsk byen som både superheltinne og tenåring, besøk ikoniske hangout-steder fra serien som «Metropolis High School» og «Sweet Justice» – alt uten å avsløre din hemmelig identitet!

DC Super Hero Girls: Teen Power

Lanseringsdato: 04. juni 2021
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Action, Eventyr
Antall spillere: 1 (lokalt)
Spillmodus:

TV-modus

Bordmodus

Håndholdt-modus

PEGI:
Utgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala