fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past

Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past

 • Reis til fortiden for å redde fremtiden, gjenopprett glemte sivilisasjoner og beseir en ukjent ondskap i dette klassiske DRAGON QUEST-eventyret.

  Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past til Nintendo 3DS er en helt gjenskapt versjon av spillet med en ny oversettelse. Utforsk en vakker verden som formes av dine reiser frem og tilbake i tid. Møt ikoniske karakterer og monstre skapt av den kritikerroste mangakunstneren Akira Toriyama.

  Du inntar rollen som Auster, en fiskersønn som vil ha mer ut av livet, og begir deg ut på et spennende eventyr sammen vennene dine, Prins Kiefer og Maribel, for å bevise at øya som dere bor på ikke er den eneste i verden. Ved hjelp av spesielle steinfragmenter kan dere reise til fortiden for å redde verden fra fordømmelse.

  Til deres hjelp i kampen mot onde krefter vil dere ha over 50 forskjellige jobbklasser å velge blant. Kanskje du har lyst til å bli en kriger eller en trollmann, eller hva med en kampsportmester? Hvert yrke vil ha nye strategier å ta hensyn til. Visse yrker tillater til og med at du inntar formen til et monster.

  I løpet av eventyret kan du oppdage, samle og bli venn med over 200 ulike monstre. Du kan også bruke monstre til oppdrag i spesielle grotter som ikke kan utforskes av mennesker.

  Spillet har støtte for StreetPass, noe som åpner opp for enda større spillopplevelser. Såkalte "Traveler's Tablets" vil f.eks. gi deg tilgang til sjeldne monstre og unikt utstyr.


Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past

Lanseringsdato: 16. september 2016
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Rollespill
Antall spillere: 1 (lokalt)
Utgiver: Nintendo
Utvikler: ArtePiazza/Square Enix
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: StreetPass

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.