Nintendo logotype

Ever Oasis

  • Lag en vakker oase i Ever Oasis.

    Fra teamet bak Legend of Zelda: Majora's Mask 3D kommer et vågalt nytt eventyr som utvider alt som rollespillfans elsker med sjangeren. Som en utvalgt Seedling er det ditt oppdrag å bygge en frodig oase sammen med partneren din lsuna. Møt og slå deg sammen med medlemmer av andre stammer for å fullføre oppdraget ditt, samtidig som du kjemper mot kaoset som truer freden i ørkenen. Bekjemp fiender i sanntidskamper mens du bytter mellom lagmedlemmene og utforsker en nådeløs ørken. Let etter materialer i huler og puslefylte grotter for å finne dewadems som brukes til å gro nye butikker og til og med utstyr!

    Dykk inn i en ny tvist på eventyr/rollespillsjangeren i denne helt nye serien. Fullfør oppdrag for å rekruttere nye innbyggere i oasen din, hver med sine egne butikker, våpen og ferdigheter, som du også kan ta med ut på eventyr i denne vakre verdenen som er basert på egyptisk kultur og mytologi.


  • artwork


Ever Oasis

Lanseringsdato: 23. juni 2017
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Action, Eventyr, Rollespill
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: GREZZO
Distributør: Bergsala

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.

Du liker kanskje også…

  • Ta jakten til neste nivå med Monster Hunter Generations.
  • Velkommen til en ny, storslagen verden med nye Pokémon og nye eventyr i vakker 3D! For det er akkurat det du får i...
  • Super Mario Maker for Nintendo 3DS lar deg lage og spille nivåer i det uendelige!
  • Velkommen til en ny, storslagen verden med nye Pokémon og nye eventyr i vakker 3D! For det er akkurat det du får i...