fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Fe

 • Opplev skogens magi i dette stemningsfulle spillet.

  Fe er en personlig fortelling om vårt forhold til naturen, skogen og dens skapninger. Det er en ordløs hyllest til vårt ønske om å være ett med verden rundt oss. En historie som minner oss på at alt i verden er forbundet og lever i en delikat balanse, som stadig trues. Et spill fylt med oppdagelser, konflikter og relasjoner.

  Innta rollen som Fe og oppdag en verden som du ikke kommer til å ville forlate. Begi deg ut gjennom en nordisk skog som lever og puster – fylt med hemmeligheter og mystiske vesener.

  Snakk skogens språk

  Behersk et stort antall lyder for å bli venn med dyrene og plantene i skogen, slik at de kan hjelpe deg på reisen din. Alle har ulike egenskaper, evner og adferder som lar deg låse opp og komme deg til nye områder av skogen.

  Utforsk en vidunderlig verden

  Når du begir deg ut på reisen din, vil du oppdage at alt er forbundet og annerledes enn du kanskje tror. Hemmelige steder, skjulte gjenstander, gamle ruiner, snarveier og krefter gjør utforskingen utrolig morsom. Så avslør naturens mysterium, oppdag hemmeligheten bak de truende «Silent Ones», få hjelp av fantastiske vesener i håndlagde noveller og lær deg mer om Fes opprinnelse.

  Nyt en enestående frihet

  Ta deg frem i skogen ved å gli grasiøst fra tre til tre eller bruk din smidighet og list til å unngå farer, observere naturen og gjemme deg i skyggene. Klatre opp i tretoppene for å planlegge ditt neste trekk.

  Møt «The Silent Ones»

  Skogen er et fantastisk sted, men The Silent Ones truer harmonien i den magiske verdenen. For å gjenopprette skogen til et hjem, må du derfor sette en stopper for dem!


  9/10
  "Det er kanskje ikke det perfekte spillet, men det er drømmespillet."

  −Gamereactor.no


  5/6
  "Mystisk, sjarmerende og slående vakkert."

  −Pressfire.no


Fe

Lanseringsdato: 16. februar 2018
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Eventyr
Antall spillere: 1 (lokalt)
Spillmodus:

TV-modus

Bordmodus

Håndholdt-modus

PEGI:
Utvikler: Zoink Games
Spesifikasjoner: TV-modus, Bordmodus, Håndholdt-modus