fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Fire Emblem Engage

  • Påkall tidligere «Emblems» for å redde Elyos når Fire Emblem Engage kommer til Nintendo Switch! I dette nye kapittelet i Fire Emblem-sagaen tar vi turen til Elyos, et kontinent delt mellom fire kongeriker som alle grenser til det hellige landet som ligger i senteret av kontinentet.

    For tusen år siden brøt det ut en forferdelig krig mellom Elyos’ innbyggere og den fryktede «Fell Dragon». Under denne krigen kalte Elyos folk på «Emblems», helter fra andre verdener, for å hjelpe dem i en tid fylt av frykt og ødeleggelser. Med «Emblems» ved deres side klarte de fire nasjonene å sammen sette en stopper for ødeleggelsene og fengsle «Fell Dragon» en gang for alle. Men tusen år senere begynner det å vises tegn på at «Fell Dragon» kan være på vei tilbake…

    Det er her du må ta på deg rollen som Alear, en «Divine Dragon» som våkner etter tusen år uten noen minner fra fortiden. Ta til kamp og slåss med dine allierte i dette taktiske rollespillet for å sørge for at «Fell Dragon» ikke blir gjenopplivet.

    Få støtte på slagmarken ved å påkalle «Emblems»! Du kan her få støtte av helter fra tidligere Fire Emblem-spill slik som blant annet Marth og Celica for å nevne noen. Heltene kan påkalles ved hjelp av ringer, og det er nettopp disse ringene Alear og hans allierte må finne! Det er kun ved å kombinere deres krefter at de vil kunne klare å låse opp unike angrepsformer som kanskje vil være nøkkelen for å overvinne ondskapen som truer.

    Et grandiost og taktisk eventyr venter deg, med en rekke allierte og fiender i hver nasjon. Oppdag «Emblems», og finn ut hvilke krefter som gjemmer seg bak ringene idet du styrker båndet ditt med dem for å beskytte en hel verden!


Fire Emblem Engage

Lanseringsdato: 20. januar 2023
Konsoll: Nintendo Switch