fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Fire Emblem Heroes

  • Opplev Fire Emblem-magien på farten i mobilspillet Fire Emblem Heroes!

    Nintendo lanserer sitt neste mobileventyr når Fire Emblem Heroes kommer på iOS og Android den 2. februar.

    Fire Emblem Heroes er et originalt strategirollespill om to stridende kongeriker i en bitter konflikt. Som helten i spillet må spillere bygge sin egen hær ved å tilkalle Fire Emblem-helter fra verdener som spenner over bredden av serien. Spillere vil føre strategiske og taktiske kamper som er strømlinjeformet for spilling på farten og oppgradere en blanding av nye og legendariske helter. Noen velkjente karakterer vil bli allierte, mens andre vil bli fiender.

    Spillere kan nyte taktisk rollespill, selv i korte omganger, på små kart designet til å passe perfekt på skjermen til en smartenhet. Led hæren din med enkel dra-og-slipp-kontroll, inkludert muligheten til å angripe ved å plassere en alliert over en fiende. Hvis du klarer å beseire alle fiendene på et kart, vil seieren bli din.

    Heltene er nydesignede, håndtegnet av en rekke illustratører, og nye dialoger har blitt lagt til. Utover hovedhistorien kan spillere engasjere seg i andre moduser for å styrke hæren sin, konkurrere mot andre spillere samt mye mer. Det vil også komme gratis oppdateringer som vil tilføre nye karakterer og nytt innhold. Fire Emblem Heroes vil være tilgjengelig som en gratis nedlasting med muligheten til å kjøpe mer innhold.


Fire Emblem Heroes

Lanseringsdato: 02. februar 2017
Sjanger: Rollespill, Strategi
Utgiver: Nintendo
Språk: