fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Kirby Battle Royale

 • Kirby er i ferd med å delta i en turnering mot sin tøffeste rival hittil... seg selv! Spill alene gjennom historiemodusen, eller utfordre andre i regionale onlinekamper!

  I Kirby Battle Royale kan du kjempe på mange ulike måter, både alene og sammen med venner, så inviter gjerne venner til kamp og kjemp etter beste kopievne! Det er nemlig på tide å bevise hvem som er den tøffeste Kirby-karakteren av dem alle! 

  Kirby Battle Royale er et fartsfylt 3D-actionspill hvor du inntar rollen som Kirby og kjemper mot andre Kirby-karakterer. Det finnes 10 ulike kampmoduser og 13 kopievner å låse opp, som alle kan nytes sammen med venner både lokalt og online, eller alene i spillets historiemodus. Spillet støtter også Download Play, så opptil fire spillere kan kjempe mot hverandre med kun ett eksemplar av spillet. De 10 kampmodusene er skapt for fire deltagere, enten to-mot-to eller hver Kirby for seg selv.

  Dette er noen av kampmodusene du kan forvente deg:

  • Battle Arena: I denne hektiske modusen slåss fire deltagere mot hverandre til kun vinneren står igjen. Det er med andre ord bare å kaste seg inn i kampene og knuse motstanderne!
  • Apple Scramble: En hektisk, men taktisk modus hvor deltagerne kjemper to-mot-to. Hvert lag må løpe for å hente epler fra trær i nærheten og får poeng ved å slippe dem gjennom en dørlem. Du kan stable eplene høyt for å få med deg flest mulig, men alt handler ikke om å være en fredelig samler – du kan nemlig også høste belønninger ved å gå i jegermodus og stjele epler fra andre! Men pass på, andre kan også stjele epler fra deg, og du kan være helt sikker på at tempoet vil øke om et gyllent eple dukker opp!
  • Crazy Theater: I denne modusen vet du aldri hva du kan forvente, ettersom hver runde byr på en ny utfordring, slik som å angripe en bestemt spiller eller unnvike en meteorsverm. Motstanderne vil garantert prøve å forstyrre deg, så her gjelder det å være både rask og smart for å vinne!

  Du kan også tjene mynter for prestasjoner i spillet, som for eksempel det å komme seg gjennom ligaene i historiemodusen. Myntene kan brukes på et bredt spekter av samleobjekter i spillet, inkludert hodeplagg til Kirby. Spillet er også kompatibelt med amiibo-figurene fra Kirby-serien. Eksempelvis vil du kunne låse opp en «Ultra Sword Hat» om du bruker amiibo-figuren av Kirby.

  En gratis demoversjon, som lar deg prøve tre av de 10 ulike kampmodusene i spillet, er tilgjengelig via Nintendo eShop. Ved å overføre lagringsdata fra demoversjonen til spillet, vil du kunne låse opp mystiske Meta Knight som en spillbar karakter.


 • Characters


Kirby Battle Royale

Lanseringsdato: 03. november 2017
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Action, Fighting
Antall spillere: 1-4 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
PEGI:
Spesifikasjoner: Internett, amiibo, Demo tilgjengelig, SpotPass, Download Play

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.