fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • Mario Party: Island Tour

Mario Party: Island Tour

 • Det seneste tilskuddet i den elleville Mario Party-serien har virkelig noe for en hver smak med 7 splitter nye spillbrett, 80 vanedannende minispill og et bredt utvalg av morsomme moduser som kan nytes sammen med venner og familie. Det har aldri vært enklere å invitere flere med på festen ettersom fire spillere lett kan spille sammen med hver sin Nintendo 3DS og kun ett eksemplar av spillet!

  Spill som en rekke kjente Nintendo-karakterer som for eksempel Mario, Luigi, Yoshi, Peach og Toad, og fest deg gjennom sju unike spillbrett som alle byr på ulike temaer og spillestiler. Spill for eksempel i Bill's Mad Mountain og prøv lykken for å se om dristige manøvre tar deg til mål først, eller boost raketten din for å vinne i Rocket Road. Hvert spillbrett er fullpakket med spesielle kort og terninger, som kan endre spillets gang, og spillet vinnes gjennom spennende minispill. I Mario Party: Island Tour er det alltid spillernes egen fest, så du kan selv velge om flaks eller dyktighet skal være avgjørende for seieren når du velger et spillbrett. Du kan til og med bestemme vanskelighetsgraden på minispillene.

  80 minispill

  Alternativt kan du hoppe direkte inn i en stor miks av minispill, hvor du kan konkurrere med venner eller spille alene gjennom 80 ulike minispill som tester hvor rask, konsentrert og heldig du er. Minispillene integrerer Nintendo 3DS-konsollens unike funksjoner på nye, morsomme måter. I Soundalike Star Show skal du bruke mikrofonen til å etterligne Nintendo-karakterer, mens du i Ready, Aim, Fuzzy! bruker bevegelseskontrollen til å sikte med pil og bue.

  Augmented Reality

  AR-kortet med "?" som følger med hver Nintendo 3DS-konsoll brukes til minispill med augmented reality, som når du for eksempel skal bevege deg 360 grader rundt et tårn for å se alle hindringer slik at du kan klatre til toppen av det, eller angripe en masse vraltende Goombas, som vises rett foran deg i augmented reality på Nintendo 3DS-konsollen din!

  Fest alene!

  Mange av spillene kan spilles alene, enten mot datastyrte karakterer eller i den helt nye modusen for én spiller kalt Bowser's Tower. I Bowser's Tower skal du beseire Bowser og lakeiene hans i et 30-etasjes tårn med flere bosskamper.

  StreetPass

  StreetPass er innebygd i en funksjon hvor du kan møte Mii-figurene til andre Mario Party: Island Tour-spillere. Kjemp mot yndlingsfigurene deres i diverse minispill for å tjene Mario Party Points som du kan bruke til å kjøpe opplåsbare ting i spillets butikk.


Mario Party: Island Tour

Lanseringsdato: 17. januar 2014
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Minispill, Brettspill, Party
Antall spillere: 1-4 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: StreetPass, Bevegelseskontroll

Relaterte produkter

Mario Party: The Top 100
For aller første gang kan 100 av de beste minispillene fra Mario Party-serien spilles på en håndholdt konsoll.
 • Mario Party: The Top 100
  For aller første gang kan 100 av de beste minispillene fra Mario Party-serien spilles på en håndholdt konsoll.

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.