fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Mario Tennis Aces

 • Fyr løs et arsenal av slag og strategier i den ultimate tenniskampen med venner, familie og fan-favorittene dine fra Mushroom Kingdom. Med opptil fire spillere lokalt og online flerspiller, samt en historiemodus som til og med inkluderer kreative bosskamper, er Mario Tennis Aces et av de mest robuste sportsspillene med Mario i hovedrollen hittil!

  Et helt nytt Mario Tennis-spill!

  Mario Tennis Aces er et helt nytt Mario Tennis-spill som bringer nye ferdigheter og konkurranser til Nintendo Switch! Mario vil tre ut på banen iført stilige tennisklær, forberedt på intensive kamper mot et bredt utvalg av karakterer. Det finnes faktisk mer enn 15 spillbare karakterer, som alle har sine egne karakteristiske egenskaper!

  I dette spillet er det viktig at du klarer å lese motstanderens posisjon og slag, slik at du er godt forberedt når ballen kommer og vet hvilket slag som kan gi deg fordelen. Spillet byr på en raffinert tilnærming til tennisspill, med fokus på strategi. Det intuitive og dype gameplayet åpner opp for spennende konkurranser i stua, eller egentlig hvor som helst takket være Switch-konsollen.

  Spillet byr også på en historiemodus for første gang siden Mario Tennis på Game Boy Advance, og den vil blant annet by på nye oppdrag og bosskamper. De varierte spillestilene til Nintendo Switch-konsollen lar opptil fire spillere** tre ut på banen sammen – når som helst, hvor som helst! Det finnes også en Swing Mode som lar deg bruke Joy-Con-kontrollerne som en tennisracket og svinge dem for å gjenskape svingene i spillet. Denne modusen passer perfekt om du vil spille en kamp med venner og familie, eller bare bevege litt på kroppen.

  Så snart du har koblet deg til internett, kan du spille sammen med venner eller andre spillere. Eventer og onlineturneringer vil holdes med jevne mellomrom, slik at du kan konkurrere mot andre spillere.

  Gratisoppdatering - Version 2

  Denne gratisoppdateringen, som ble lansert den 19. september 2018, gir deg tilgang til en ny, online samarbeidsmodus som lar deg delta i tidsbegrensede oppdrag med andre spillere. Fullfør objektivene i disse oppdragene for å motta spesielle klær, karakterer med alternative farger og mer. I tillegg kan du være på utkikk etter spillbare karakterer som Birdo, Shy Guy, Koopa Paratroopa og Petey Piranha.

  *En Nintendo Account er påkrevd. Betalingstjenesten Nintendo Switch Online kreves for å spille online. 

  **Ytterligere tilbehør kreves, selges separat

  ©2018 Nintendo/CAMELOT


  8/10
  "Mario Tennis Aces kan anbefales både til dem som er på jakt etter et underholdende familiespill, men også til dem som krever et dypt og utfordrende spill som våger å gå nye veier."

  −Gamer.no


 • Characters


Mario Tennis Aces

Lanseringsdato: 22. juni 2018
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Sport
Antall spillere: 1-4 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
Spillmodus:

TV-modus

Bordmodus

Håndholdt-modus

PEGI:
Utgiver: NIntendo
Utvikler: Camelot
Spesifikasjoner: Internett, Demo tilgjengelig, TV-modus, Bordmodus, Håndholdt-modus