fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • Monster Hunter Generations

Monster Hunter Generations

 • Ta jakten til neste nivå med Monster Hunter Generations.

  Monster Hunter Generations tilbyr spillere den største tilpasningsfriheten hittil i serien. Nye gameplaymekanikker, slik som individuelle Hunter Styles og fantastiske Hunter Arts kombinert med den helt nye Prowler-modusen, er bare noen av nyhetene i det seneste spillet i serien som allerede har solgt over 36 millioner eksemplarer verden over.

  New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition

  Denne eksklusive konsollpakken inneholder en lekker, rød New Nintendo 3DS XL-konsoll, med illustrasjoner basert på spillets Fated Four, og et 4GB microSD-kort med Monster Hunter Generations forhåndsinstallert på kortet.

  Hunter Styles & Hunter Arts

  For første gang i Monster Hunter-historien vil du nå ha muligheten til å endre spillestilen med Hunter Styles og utstyre deg med unike spesialferdigheter kalt Hunter Arts. Med Hunter Styles kan du nå fintilpasse jegeren din alt ettersom hvordan du ønsker å spille ved å velge blant fire veldig forskjellige spillestiler. Om det så er et fokus på å klatre opp på monstrene med Aerial Style eller maksimere Hunter Arts-ferdighetene som kan utstyres med Striker Style, så finnes det en spillestil for enhver smak. Hver Hunter Style har unike bevegelser og angrep som kun er tilgjengelig i den bestemte stilen, noe som oppfordrer til eksperimentering og å finne den perfekte stilen som passer for hver av spillets 14 våpentyper.

  Hunter Arts er spektakulære spesialmanøvere som kan gi deg en mektig angrepsstorm, en kjapp unnslippelse fra angrep eller til og med en hjelpsom helbreding for en jeger og lagkameratene. Å fyre av en Hunter Art i riktig øyeblikk kan ofte utgjøre forskjellen mellom seier og tap mot mektige monstre. Men du kan kun utstyre deg med et begrenset antall Hunter Arts, så det er viktig at du tenker strategisk på hva som passer din spillestil best.

  Prowler Game Mode

  Så vel som de nye tilleggene når du spiller som en jeger, kan du nå påta deg oppdrag som en Felyne i den nye Prowler-modusen. Disse lodne og lojale følgesvennene får nå en hovedrolle når du direkte kontrollerer dem og setter ut på en av spillets mange oppdrag, enten alene eller i flerspiller, pluss gjennom et utvalg unike oppdrag spesielt designet for Felynes. Du kan bytte over til Prowler-modus kjapt og enkelt fra huset ditt, ta med deg to Palico som støtte på oppdragene og til og med bli med andre jegere i samarbeidsmodus både lokalt og online.

  Prowlere har fordelen med uendelig energi, noe som vil si at de ikke trenger en Well Done Steak for å fylle opp kondismåleren. Fordi de allerede har med seg et lager med helbredende eikenøtter, kan Prowlere gjenvinne helse med en kjapp bit og de trenger ikke å ha med seg helsedrikker slik som jegere.

  Ressursinnsamling som insektjakt, fisking og gruvearbeid er også enklere enn noensinne når man spiller som en Prowler, noe som lar erfarne spillere vie mer tid til jaktoppdrag eller smiing og oppgradere de hundrevis av våpnene og rustningene som er tilgjengelige. Med strømlinjede gameplaymekanikker, god brukervennlighet og muligheten til å bli med på et hvilken som helst av spillets solo- eller flerspilleroppdrag, er Prowlere en perfekt introduksjon for nykommere og det ideelle legemiddelet for kampherdede jegere som er på utkikk etter noe litt annet.

  Andre nyheter i Monster Hunter Generations:

  • En rekke nye og utfordrende monstre som inkluderer Fated Four, en elitegruppe med mektige monstre som er en stor trussel for hver av spillets fire landsbyer, så vel som tilbakevendende favoritter.
  • Spesielle Deviant-monstre som Deadqueen Rathian og Grimclaw Tigrex vender tilbake med nye evner og ferdigheter for å utfordre selv den mest hardbarkede jeger.
  • 21 forskjellige jaktsteder som blander både nye og forbedrede fan-favoritter, inkludert noen som aldri tidligere har blitt sett her i vesten.
  • Samarbeidsinnhold inkluderer spesielle kostymer og våpen for både jegere og Prowlere basert på populære serier, som for eksempel Fire Emblem.
  • Lokal og online samarbeidsmoduser hvor opptil fire spillere kan slå seg sammen og jakte sammen som jegere og Prowlere.
  • Samle billetter via StreetPass for å låse opp spesielle Deviant monster-oppdrag. Du kan også sende og motta tilpassede Guild Cards.
  • Har du lagringsdata fra Monster Hunter 4 Ultimate på Nintendo 3DS-konsollen din vil du få en bonus som blant annet inkluderer et eksklusivt Palico-rustningsett, helsedrikker, penger og mer når du spiller Monster Hunter Generations på samme konsoll.
  • Pekeskjermfunksjoner gir deg kjapp og enkel tilgang til spillets kart og muligheten til å låse deg av og på store monstre. New Nintendo 3DS-eiere vil også ha fordelen med C-stikkekontroll og muligheten til å bruke ZL- og ZR-knappene til Hunter Arts.

Monster Hunter Generations

Lanseringsdato: 15. juli 2016
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Action, Eventyr, Rollespill
Antall spillere: 1-4 (lokalt) | 2-4 (online)
Flerspillermodus: Samtidig, Samarbeid
PEGI:
Utgiver: Capcom
Utvikler: Capcom
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.