fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • Monster Hunter Rise + Sunbreak

Monster Hunter Rise + Sunbreak

 • Monster Hunter Rise: Sunbreak starter rett etter det episke slaget ved Kamura Village mot «The Rampage».

  Nyheten om landsbyens overlevelse inspirerer den galante ridderen Dame Fiorayne til å sette ut på en episk reise for å søke hjelp i kongeriket. Jegere som er modige nok til å bidra møtes ved Elgado Outpost, den vakre kystbyen hvor du også finner laboratoriet. Her forskes det på den unormale monsteraktiviteten som bekymrer hele kongeriket. Byen er også hovedkvarteret for de som forsøker å prøve å stoppe den stadig økende monsteraktiviteten. Her vil du kunne møte en rekke nye karakterer slik som kommandøren av «Knights of the Royal Order» Admiral Galleus, den litt sære forskeren Bahari, smeden Minayle, handelsmannen Oboro og selvfølgelig Chichae som alltid har et nytt oppdrag på lur. Alle disse karakterene vil på hver sin måte hjelpe deg under jakten, samt med å skaffe deg nytt utstyr som gjør deg klar for farene som venter. I tillegg vil du lære deg kraftige nye Wirebug-teknikker.

  Trusselen som truer kongeriket er nært beslektet med de kraftige skapningene kjent som «Three Lords». Dette inkluderer det nylig viste monsteret Garangolm, den iskalde Fanged Wyvern Lunagaron og den eldre dragen Malzeno. I tillegg til disse marerittfremkallende monstrene finnes det selvfølgelig en rekke andre skumle skapninger, og du vil kanskje dra kjensel på kjente og kjære monstre som Blood Orange Bishaten eller kraftige Astalos? Disse vil utfordre selv de mest rutinerte jegerne under vanskelighetsgraden «Master Rank». Jakten på «Three Lords» vil sende jegere til en rekke nye og spennende steder, som inkluderer blant annet den nylig avslørte byen Citadel. Blant de snølagte toppene og frodige skogene vil du finne en enorm bredde av både dyre- og planteliv. Og i senteret av den utstrakte regionen, finner du en forlatt festning som er blitt selve bastionen for det beistet den var designet for å holde ute. Mer informasjon om Monster Hunter Rise: Sunbreak vil avsløres nærmere lansering.

  • Monster Hunter Rise: Sunbreak - Special Deluxe Edition inneholder bonusinnhold som rustninger, gester og frisyrer. Du får også med hovedspillet Monster Hunter Rise og en nedlastningskode til den massive Sunbreak-utvidelsen.

Monster Hunter Rise + Sunbreak

Lanseringsdato: 30. juni 2022
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Action, Eventyr, Rollespill
Antall spillere: 1-4 (lokalt)
PEGI:

Relaterte produkter

Monster Hunter Rise
Kjemp mot eventyrlige monstre og bruk belønninger for å bygge deg opp et arsenal av episke våpen og rustninger!
 • Monster Hunter Rise
  Kjemp mot eventyrlige monstre og bruk belønninger for å bygge deg opp et arsenal av episke våpen og rustninger!