fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • Monster Hunter Stories

Monster Hunter Stories

 • Gjør deg klar til å reise ut på et Monster Hunter-eventyr helt utenom det vanlige!

  I Monster Hunter Stories inntar du rollen som en Rider og må knytte bånd med monstre for å øke deres potensiale og utføre mektige komboangrep. Du kan fly, svømme og knuse deg inn i nye områder av kartet, oppdage egg du kan samle og klekke samt delta i omgangsbaserte kamper med et lag fylt med monstre.

  Snik deg frem til monstrenes gjemmesteder og stjel eggene deres. Inne i disse eggene kan du nemlig finne mange forskjellige monstre med unike og mektige evner. Bli venn med monstrene, sett sammen et lag, gå til kamp og slå motstanderen av banen med ødeleggende kombinasjonsangrep. Ri deretter mot solnedgangen som en sann mester! Om du trenger større muskler kan du blande monstergenene for å skape enda kraftigere monstre med flere og bedre egenskaper.

  Når et monster, som er smittet av mørke krefter kjent som «The Black Blight», angriper en avsidesliggende by, kastes du inn i et opprivende eventyr i en spennende og farlig verden, hvor du blir venn med forskjellige monstre du møter på reisen din. I løpet av eventyret vil du støte på mange ekstra oppgaver og timevis av utfordrende, omgangsbaserte kamper der du må koordinere monstrenes evner, øve deg på å ri på monstre og studere fiendens angrepsmønster.

  De instinktive stein-saks-papir-kampene som introduseres i dette spillet puster nytt liv i serien for Monster Hunter-fans, men fungerer også veldig godt for nybegynnere. Monster Hunter Stories er det perfekte stedet å starte i Monster Hunter-verdenen, og det ligner ikke på noen av de andre spillene i serien. Du kan til og med kjempe mot andre spillere lokalt, online eller via StreetPass.

  • En stor verden fylt med unike monstre å klekke, bli venn med, ri på og kjempe med
  • Sett sammen et lag med sterke monstre og utfør kraftige kombinasjonsangrep
  • Monstrene har en unik sammensetning av gener, som inneholder ulike attributter og egenskaper. Overfør gener fra ett monster til et annet og skap ditt eget monster
  • Varierte ekstraoppgaver og utfordrende kamper innebærer timevis av oppslukende spilletid
  • Spillet inneholder også, for aller første gang i serien, omgangsbaserte kamper

 • Illustrations


Monster Hunter Stories

Lanseringsdato: 08. september 2017
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Eventyr, Rollespill
Antall spillere: 1-2 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
PEGI:
amiibo:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Capcom
Distributør: Bergsala
Spesifikasjoner: Internett, StreetPass

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.