fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • New Art Academy: Learn New Painting Techniques and Share Your Art

New Art Academy: Learn New Painting Techniques and Share Your Art

 • Bli overrasket over dine artistiske talenter med New Art Academy: Learn New Painting Techniques and Share Your Art.

  New Art Academy: Learn New Painting Techniques and Share Your Art er fullstappet med over 30 helt nye leksjoner og vil hjelpe deg på vei til å tegne dine egne mesterverk som kan deles med venner og familie. Spillet inneholder både introduksjonsleksjoner og mer avanserte leksjoner, som passer både for nybegynnere og mestere, og består av steg-for-steg-guider som er enkle å følge og introduserer en rekke forskjellige tegne- og maleteknikker. Du vil bli overrasket over hvor enkle de er å følge og hvor kjapt teknikken din kan forbedre seg. For å forbedre læreopplevelsen enda et hakk lenger vil noen av referansebildene som brukes i leksjonene vises som 3D-videoer, slik som et tre med svaiende løv eller ei elv med rennende vann. Vær heller ikke redd for å slippe opp for leksjoner, det vil komme enda flere i framtiden.

  Dersom du bare vil tegne eller øve deg på en teknikk du nettopp har lært, slik som å skape et vakkert portrett, så gir Free Paint-modusen deg et ubegrenset kanvas som du kan bruke som du vil. Et utvidet studio venter det med nytt kunstmateriale som inkluderer fargeblyanter, pasteller og en rekke forskjellige redskaper. Dette inkluderer kladdepapir, er fargehjul og til og med et blandeverktøy som lar deg blande sammen pastellfarger. Redskapene vil skape en enda dypere opplevelse og ytterligere forbedre skapermulighetene samtidig som du lærer nye evner og effekter.

  Ikke la dine stolteste mesterverk gå i glemmeboken, for med New Art Academy: Learn New Painting Techniques and Share Your Art har du flere muligheter til å vise fram talentet ditt til venner og familie rundt om i verden. Send dine beste mesterverk til dine kjære via SpotPass eller Nintendo Letter Box. Men det er ikke alt, for første gang i et Art Academy-spill kan du skape og dele dine egne interaktive leksjoner som venner kan nyte, noe som lar deg bli en virtuell kunstlærer. Du kan nå velge et subjekt, kanskje fra et bilde du har tatt med Nintendo 3DS, og deretter lære bort favoritteknikken eller favorittstilen din og dele den trådløst lokalt eller online via SpotPass.

  Bli kuratoren til ditt eget galleri! Heng opp kunsten din i ditt eget virtuelle museum i spillet og nyt mesterverkene dine mens du vandrer rundt!


New Art Academy: Learn New Painting Techniques and Share Your Art

Lanseringsdato: 28. juli 2012
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Utdannelse, Tegning og maling
Antall spillere: 1 (lokalt)
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Headstrong Games
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: SpotPass, Gratis DLC

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.