fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Animal Crossing: New Leaf - Welcome amiibo

 • Det er alltid et stort skritt å flytte til en ny by og få nye venner... men det er enda større når du er ordfører! Gjør deg klar til å nyte et helt nytt liv i en by som du selv former i Animal Crossing: New Leaf.

  Nyheter i Welcome amiibo-versjonen

  • Wisp's Wishes: Du vil låse opp amiibo-funksjonalitet når du finner den magiske lampen i spillet. Du kan aktivere den en gang om dagen, lese inn en amiibo-figur og invitere den karakteren til byen din, eller motta en daglig gjenstand. Vil du bo i en by fylt med ender? Eller kuer? Nå kan den drømmen komme i oppfyllelse med hjelp av amiibo!
  • Nye amiibo-kort: Du kan nå samle på 50 nye Animal Crossing amiibo-kort, så vel som den nye Sanrio Collaboration Pack. Alle disse amiibo-kortene inkluderer ikke bare nye og kule innbyggere, men også bobilene deres! Og mens vi allikevel snakker om bobiler...
  • Campingplass for bobiler: I Welcome amiibo-versjonen av spillet vil du finne et nytt område i byen. Denne campingplassen tilbyr ulike funksjoner med spesielle innbyggere og nye handlemuligheter, så vel som Harvey, en artig, ny karakter som vil hjelpe deg med campingplassen. Ved å lese inn spesielle amiibo-figurer eller kort vil den karakteren dukke opp i sin stilige bobil. Dette gjelder også visse amiibo-figurer utenom Animal Crossing Collection, slik som Inklings fra Splatoon og Wolf Link!
  • Mer å leke med! Ved å finne en Wii U eller en New Nintendo 3DS-konsoll i en bobil på campingplassen kan du låse opp to nye minispill og kjøpe dem med MEOW Coupons. Wii U-konsollen låser opp Desert Island Escape-spillet, mens Animal Crossing Puzzle League kan låses opp med New Nintendo 3DS-konsollen. Wii U og New Nintendo 3DS kan skaffes via lykkekaker i butikken til Nooklings, men det er mye enklere å skaffe dem ved å lese inn en av de 16 Animal Crossing amiibo-figurene. Noen Animal Crossing amiibo-figurer og kort kan også brukes i disse spillene.
  • MEOW Coupons: Ved å tjene opp MEOW (Mutual Exchange of Wealth) Coupons kan du skaffe deg unike gjenstander i spillet på campingplassen eller fra dyrevenner som er på besøk. For å tjene slike kuponger må du fullføre nye Town Initiatives, som å luke et bestemt antall ugress eller samle skjell.
  • Si Cheese! Med den nye amiibo Camera-modusen kan du ta de stiligste selfie-bildene noensinne! Ved å samle sammen favorittinnbyggerne dine er det bare å ta et bilde når du enn vil. Du kan til og med dele bildene med venner via 3DS Image Share-verktøyet. Du trenger ingen amiibo for denne modusen, men bruker du amiibo kan du ta bilder av dyrevenner som ikke bor i byen din!
  • Mer lagringsplass: I Animal Crossing: New Leaf - Welcome amiibo kan du kjøpe et hemmelig lagerrom til huset ditt hos Nook's Homes. Det hemmelige lagerrommet kan åpnes hvor som helst i huset ditt og lagrer massevis av saker. Kanskje du til og med kan gjemme et gammelt skattekart der! Er det ikke der man gjemmer gamle skattekart?
  • Gjør dekorering enkelt: Spillet lar deg tilpasse huset ditt ved å flytte rundt møblene og gjenstandene med hjelp av pekeskjermen, noe som gjør det enklere enn noensinne å dekorere rommet ditt.
  • Happy Home, Happy Transfer: Dersom du har lagringsdata fra Animal Crossing: Happy Home Designer på Nintendo 3DS-konsollen din, så kan den overføres til dette spillet og låse opp gigantiske møbler. Disse er virkelig svære og vil definitivt trekker oppmerksomheten i et hvilket som helst hjem!

  Ingen restriksjoner, ingen tvang og ingen vold. "HVA?!" tenker kanskje actionelskeren. "Hvor er mine våpen, mine accomplishments og mine fiender? Hvordan spiller man et spill uten en verden eller vakre jenter å redde?"

  Animal Crossing: New Leaf er ikke et tradisjonelt spill i den forstand at man skal utføre bestemte oppdrag, konkurrere mot klokken eller klare nivåer. Du starter som en ny innbygger i en landsby hvor befolkningen ser ut som forskjellige dyr og hvor tiden går like fort som i virkeligheten (så ikke glem å spille på høytider som jul, påske og nyttårsaften for å se hva som skjer i byen din). Like etter at du ankommer byen tror Isabelle, byens sekretær, at du er den nye ordføreren, og du havner dermed i den rollen!

  Som ordfører har du både makt og frihet samtidig

  Samfunnets maktelite pleier å få sin frihet innskrenket på grunn av ulike bestemmelser. Det gjelder dog ikke makthaveren i dette spillet! Som ordfører kan du ta beslutninger som å bygge nye bygninger, broer og andre dekorative objekter hvor du enn føler at de vil stråle med sin glans, og du kan til og med stifte nye lover! Men dersom det krevende ansvaret om å bestemme hvordan andre innbyggere skal leve blir for mye, så kan du akkurat som i tidligere Animal Crossing-spill bare ta det med ro, slappe av og gjøre hva du enn vil når det enn passer deg.

  Bli kjent med innbyggerne og deg selv

  Byen i Animal Crossing: New Leaf er fullstappet med dyr å snakke med. En del er åpne og deler kjapt hemmeligheter, mens andre bare plaprer i vei. Vil du gi deg selv et nytt utseende kan du kjøpe nye skjorter, bukser, kjoler, hatter, masker og sko, og vil du lokke fram interiørdesigneren i deg er det også helt ok! Nytt i dette spillet er at det til og med går an å endre utseende på huset ditt, og akkurat som tidligere kan du øke antall som og skaffe nye møbler og tapeter (og et tonn andre saker selvsagt).

  Som et andre liv i Nintendo 3DS-konsollen din

  Er du lei bråket i byen? Stikk på konsert og hør på K.K. Slider og gitarsoloene hans på lørdager, handle nye saker til huset ditt eller ta båten til den tropiske øya hvor du vil finne eksotiske frukter, minispill, suvenirer og sjeldne fisker og insekter. Animal Crossing: New Leaf er som en virkelighetsflukt hvor du slipper stresset, kravene og utrivelige typer. Eller vent, sa vi utrivelige typer? Bare pass deg for Mr. Resetti, den sinte muldvarpen! Slår du av spillet ditt uten å lagre, så kan du regne med en skikkelig leksjon som du sent kommer til å glemme neste gang du starter spillet!

  Jo flere mennesker, desto artigere liv

  Andre mennesker enn bare deg kan flytte inn i byen din. Hvorfor ikke invitere familie eller venner til å bo sammen med deg? Opptil fire spillere kan "dele" samme by og leve/spille i den i ulike omstendigheter.

  Du kan også bruke StreetPass til å dele hjemmet ditt med andre mennesker og besøke deres hjem i Happy Home Exhibition, eller reise til andre spilleres byer online mens du tar deg en lur i Dream Suite. Den nye Dream Suite lar deg besøke andres byer i drømmene dine hvor du står fritt til å gjøre hva du vil uten at det ødelegger noe for dem (tross alt, det er jo bare en drøm). Under visse omstendigheter kan du ta med deg personlige design fra andre byer og bruke dem til å designe egne klær og møbler.

  • I dette spillet kan du bruke Mii-karakterer.
  • I dette spillet kan du bruke Play Coins.
  • Spillet benytter seg av QR Code-bilder.
  • Spillet kan kommunisere med andre spillere via StreetPass.
  • Spillet lar deg lagre bilder i fotoalbumet til Nintendo 3DS.
  • Spillet kan laste ned automatiske oppdateringer via SpotPass. (OBS! Krever at Nintendo 3DS har tilgang til trådløst Internett!)
 • No. 5 Link
  Hyrules grønnkledte helt og innehaveren av motets trekraft. En ekspert med sverdet og en rekke forskjellige andre våpen...
  No. 13 Zelda
  Hyrules prinsesse og innehaveren av visdommens trekraft. Hun trues stadig av ondskap som er ute etter å overta Hyrule.
  No. 22 Toon Link
  En av Links mange reinkarnasjoner. Toon Link er fra Wind Waker-versjonen av Hyrule og er mer tegneserieaktig enn de...
  No. 23 Sheik
  Sheik er prinsesse Zeldas alterego fra Ocarina of Time. Sheik er kjapp, smidig og en ekspert med sine små kastekniver.
  No. 41 Ganondorf
  Hovedskurken i The Legend of Zelda-serien og innehaveren av maktens trekraft. Han er alltid ute etter den mektige...
  Wolf Link
  I The Legend of Zelda: Twilight Princess blir Link forvandlet til en ulv i Twilight Realm, og Midna leder ham gjennom...
  Toon Link (The Wind Waker)
  Så fin er Link i The Legend of Zelda: The Wind Waker. I dette spillet lever Link et ytterst fredfullt liv på Outset...
  Link (The Legend of Zelda)
  Denne amiibo-figuren er en 3D-figur av 8-bit Link fra det klassiske The Legend of Zelda-spillet som kom ut til Nintendo...
  Zelda (The Wind Waker)
  Prinsesse Zelda slik hun ser ut i spillet The Legend of Zelda: The Wind Waker, ikledd en vakker prinsessekjole.
  Link (Ocarina of Time)
  Denne amiibo-figuren viser Link fra det klassiske spillet The Legend of Zelda: Ocarina of Time, hvor han er 17 år og...
  Inkling Girl
  Blekksprutjente fra Splatoon som kan forvandle seg til en blekksprut og svømme lynraskt gjennom blekk i sin egen farge.
  Inkling Boy
  Blekksprutgutt fra Splatoon som kan forvandle seg til en blekksprut og svømme lynraskt gjennom blekk i sin egen farge.
  Inkling Squid
  En inkling som har forvandlet seg til en blekksprut og kan svømme lynraskt gjennom blekk i sin egen farge.
  Squid Sisters Set (Callie & Marie)
  Den berømte idolduoen Squid Sisters fra Splatoon-verdenen.
  Callie
  Callie er en del av idolduoen Squid Sisters i Splatoon-verdenen. Squid Sisters underholder Inklingene med sang og dans...
  Marie
  Marie er en del av idolduoen Squid Sisters i Splatoon-verdenen. Squid Sisters underholder Inklingene med sang og dans...
  Inkling Girl (Lime Green)
  Blekksprutjente fra Splatoon i en spesiell farge. Hun kan forvandle seg til en blekksprut og svømme lynraskt gjennom...
  Inkling Boy (Purple)
  Blekksprutgutt fra Splatoon i en spesiell farge. Han kan forvandle seg til en blekksprut og svømme lynraskt gjennom...
  Inkling Squid (Orange)
  En inkling i en spesiell farge, som har forvandlet seg til en blekksprut og kan svømme lynraskt gjennom blekk i sin...
  Inkling Boy (Neon Green)
  Blekksprutgutt fra Splatoon som kan forvandle seg til en blekksprut og svømme lynraskt gjennom blekk i sin egen farge.
  Inkling Girl (Neon Pink)
  Blekksprutjente fra Splatoon som kan forvandle seg til en blekksprut og svømme lynraskt gjennom blekk i sin egen farge.
  Inkling Squid (Neon Purple)
  En inkling som har forvandlet seg til en blekksprut og kan svømme lynraskt gjennom blekk i sin egen farge.
  Pearl & Marina
  De to idolene fra bandet Off the Hook kommer nå som amiibo-figurer i denne ferske to-pakken.
  Splatoon Octoling amiibo 3 Pack ‐ Octoling Girl, Octoling Boy and Octopus
  amiibo-figurer av Boy, Girl og Octoling fra den nye Octo Expansion til Splatoon 2.
  Octoling, Inkling and Smallfry
  En pakke med tre amiibo-figurer fra Splatoon 3!
  amiibo Card: Animal Crossing Series 1
  Hver kortpakke inneholder tre tilfeldige amiibo-kort. Ett av kortene er et spesial kort, og de to andre er vanlige...
  amiibo Card: Animal Crossing Series 2
  Hver kortpakke inneholder tre tilfeldige amiibo-kort. Ett av kortene er et spesial kort, og de to andre er vanlige...
  amiibo Card: Animal Crossing Series 3
  Hver kortpakke inneholder tre tilfeldige amiibo-kort. Ett av kortene er et spesial kort, og de to andre er vanlige...
  amiibo Card: Animal Crossing Series 4
  Hver kortpakke inneholder tre tilfeldige amiibo-kort. Ett av kortene er et spesial kort, og de to andre er vanlige...
  amiibo Card: Animal Crossing Welcome amiibo! Sanrio Collaboration
  Dette er amiibo-kortene for deg som elsker Sanrios herlige karakterer!
  amiibo Card: Animal Crossing Series 5
  Hver kortpakke inneholder tre tilfeldige amiibo-kort. Det finnes 48 ulike kort i serien.
  Cyrus/K.K.Slider/Reese
  Animal Crossing 3-pack-settet inkluderer K.K. Slider, Cyrus og Reese amiibo.
  Isabelle
  Isabelle er assistenten din når du inntar rollen som ordfører i New Leaf. Hun er litt klønete, men vil gjerne gjøre...
  K.K. Slider
  K.K. Slider er en omreisende musiker og DJ i Animal Crossing-serien. På bestemte dager kan du høre ham synge og spille...
  Mabel
  Mabel er ei av søstrene som driver skredderbutikken Able Sisters i Animal Crossing. Hun hjelper kundene når de ser...
  Tom Nook
  Tom Nook driver Animal Crossing-seriens mange krimskramsbutikker og er ofte den som selger deg huset ditt. Jo mer du...
  Digby
  Digby er broren til Isabelle og sjefen til Happy Home Showcase. Han kan også hjelpe deg med å gjenoppbygge saker i...
  Lottie
  Lottie jobber for Nook's Homes i Happy Home Designer. Hun lærer deg hvordan du skal designe rom og introduserer nye...
  Reese
  Reese driver butikken Re-Tail sammen med mannen sin Cyrus i New Leaf. Hun kjøper ting av deg, gir deg prisen på turnips...
  Cyrus
  Cyrus driver butikken Re-Tail sammen med sin kone Reese i New Leaf. Han er en dyktig snekker og kan tilpasse...
  Blathers
  Blathers driver museet i Animal Crossing-spillene. Han er som et leksikon og vet alt om fossiler, malerier, insekter,...
  Celeste
  Celeste er søsteren til Blathers og elsker nattehimmelen. Hun driver observasjonsdekket som er knyttet til museet og...
  Resetti
  Resetti er en gretten muldvarp som klikker i vinkel dersom du slår av spillet uten å lagre det og kjefter deg huden...
  Kicks
  Kicks er en skunk fra Animal Crossing: Let's Go to the City. Han elsker sko og vil pusse skoene dine i byen når det er...
  Isabelle (Summer Outfit)
  Når det er varmt i været vil Isabelle ta på seg sommeruniformen sin. Det blir sikkert varmt på ordførerens kontor om...
  Rover
  Rover har forskjellige roller i Animal Crossing-universet, men som oftest er det han som introduserer deg til spillet...
  Kapp’n
  Kapp'n er en skilpadde og jobber som sjåfør. Han kjører både taxi, buss og båt, så om du vil besøke andre byer eller...
  Timmy & Tommy
  Tvillingene Timmy og Tommy jobber for Tom Nook. I de nyere spillene har de overtatt driften når butikken blir...

  Vennligst merk deg at listen over kompatible produkter ikke nødvendigvis er komplett og at den derfor kan bli oppdatert i fremtiden.


Animal Crossing: New Leaf - Welcome amiibo

Lanseringsdato: 25. november 2016
Lanseringsdato - Nintendo Selects: 29. juni 2018
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Simulering
Antall spillere: 1-4 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
PEGI:
amiibo:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Spesifikasjoner: Internett, amiibo, StreetPass, SpotPass, Play Coins

Relaterte produkter

Animal Crossing: New Leaf
Det er alltid et stort skritt å flytte til en ny by og få nye venner... men det er enda større når du er ordfører! Gjør...
New Nintendo 2DS XL Animal Crossing Edition
New Nintendo 2DS XL Animal Crossing Edition og spillet Animal Crossing: New Leaf - Welcome amiibo.

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.