fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Bravely Default

 • Final Fantasy-utgiveren Square Enix leverer et magisk rollespill som trollbinder og fører deg tilbake til en svunnen tid hvor bakgrunnene var håndtegnede og karakterene deformerte med store hoder.

  Bravely Default ble først lansert i Japan i oktober 2012, men dette er den forbedrede versjonen kjent som Bravely Default: For The Sequel i Japan. Denne versjonen innlemmer spennende forbedringer i forhold til originalen, inkludert grafisk finpussing slik som animerte karakterer under samtalene, et forbedret og mer brukervennlig grensesnitt og tre nye vanskelighetsgrader, samt muligheten til å justere hvor ofte du møter fiender. Du kan velge mellom det originale japanske lydsporet eller det nye engelske lydsporet, men all tekst er naturligvis på engelsk.

  Krystaller, helter og beksvart ondskap

  Når Luxendarc-verdenen rammes av en enorm kløft som deler jorden kastes landet inn i mørke. De fire elementkrystallene - ild og vann, vind og jord - som normalt sett fyller verdenen med lys fortæres nå av en overveldende kraft som ødelegger naturens egen balanse. Inaktive vulkaner blir aktive, og havene blir mørkere.

  Agnès Oblige reddes når resten av følgerne i tempelet hennes ofrer sine liv for å beskytte henne fra marerittet som tapper vindkrystallen. Agnès begir seg nå ut på en reise for å redde krystallene og tilbakeføre lyset til Luxendarc.

  Byen Norende slukes fullstendig av den store katastrofen, og den eneste som overlever heter Tiz Arrior. Med denne fryktelige opplevelsen i baktankene er han fastbestemt på å bygge opp hjembyen sin og stille alt til rette igjen! Tiz henger seg derfor med på reisen til Agnès. Med hjelp av StreetPass kan du bruke mennesker du går forbi på gaten til å gjenoppbygge byen. De kan også påkalles i kamp dersom du trenger litt ekstra hjelp.

  Tradisjonelle, rundebaserte kamper... med en tvist!

  Kampsystemet i Bravely Default, som også heter Brave og Default, utfordrer deg til å balansere risiko og belønning i rundebaserte kamper ved at du kan velge å utføre flere manøvere i én og samme runde, men deretter være ute av stand til å bevege deg i påfølgende runder. Bravely Second er et annet, mektig system i Bravely Default som lar deg fryse tiden i løpet av en kamp. Angrep utført under Bravely Second bruker Sleep Points, som enten kan tjenes opp ved å la spillet ligge i Sleep Mode med konsollen sammenlukket eller ved å kjøpe en SP Drink via Nintendo eShop med ekte penger. En SP Drink gir deg 3 Sleep Points straks den brukes.


Bravely Default

Lanseringsdato: 06. desember 2013
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Rollespill
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Square-Enix / Silicon Studio
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, Demo tilgjengelig, StreetPass, SpotPass, Betalt DLC

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.