fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Bravely Second: End Layer

 • Eventyrene i Luxendarc fortsetter i Bravely Second End Layer.

  Oppfølgeren til Square Enixs populære rollespill, Bravely Default, byr på en helt ny historie og flere strategiske kamper. I denne oppfølgeren, som finner sted lenge etter hendelsene i det forrige spillet, følger vi hovedpersonen Yew når han må redde den kidnappede Agnès Oblige fra onde krefter.

  Samlerutgave

  En Deluxe Collector's Edition som inkluderer spillet, en CD, en artbook med tegninger fra begge spillene og en liten Agnes-figur (NB! Denne figuren er ikke en amiibo), alt i en lekker samleboks, ble lansert i et begrenset opplag.

  Historien

  Historien begynner med at den onde Kaiser Oblivion bortfører Agnès Oblige, heltinnen i Bravely Default, og livvakten hennes Yew Geneolgia lover å redde henne fra Kaiser Oblivions Skyhold, en festning som flyter høyt over Eternia. Oppdraget virker umulig, men når en ny alliert dukker opp ser alt lysere ut. I løpet av eventyret må helten Yew slå seg sammen med Magnolia Arch samt mange andre nye karakterer, i tillegg til kjente helter som Edea Lee og Tiz Arrior, for å overleve skumle fangehull og beseire grusomme fiender.

  Kampsystemet

  Det innovative kampsystemet fra Bravely Default vender tilbake i dette spillet med enda mer dybde enn tidligere. Og akkurat som i forgjengeren må spillere balansere risiko og belønning i rundebaserte kamper: spillere kan velge å utføre flere manøvere i én og samme runde, men det vil føre til at de vil være ute av stand til å bevege seg i påfølgende runder. En nyhet i Bravely Second er at modigere krigere kan prøve å vinne flere kamper på rad. Dette kan være en rask måte å levle opp karakterene og oppnå større belønninger på, men et nederlag vil føre til at man mister alt man har tjent i kampene, så her gjelder det å tenke seg godt om.

  For å kunne komme seirende ut av de harde kampene og knuse de mektige fiendene, må spillere benytte seg av de 30 karakterklassene i spillet for å utstyre karakterene sine med evnene de trenger for å overleve. Karakterene vil få mer erfaring når de kjemper og vil lære seg nye evner og ferdigheter, noe som gir spillere helt nye taktiske muligheter.

  • Tenkt taktisk når du planlegger manøvrene dine!
  • Opplev en innovativ vri på omgangsbaserte kamper.
  • Møt komplekse, elskverdige karakterer i dette vakre rollespillet.
  • Skap fleksible strategier ved å kombinere enda flere jobber og evner.
Bravely Second: End Layer

Lanseringsdato: 26. februar 2016
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Rollespill
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Square-Enix
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Demo tilgjengelig, StreetPass

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.