fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Chibi-Robo!: Zip Lash

 • Gjør deg klar for et elektrifisert eventyr på Nintendo 3DS! Nintendos lille hjelperobot er tilbake, klar for nye arbeidsoppgaver i et sideskrollende actionspill.

  Når jordens dyrebare ressurser trues av en gruppe rampete, utenomjordiske vesener, finnes det bare én robot som kan redde verden! Denne roboten heter Chibi-Robo, og han er stjernen i det nye, energiske spillet Chibi-Robo! Zip Lash til Nintendo 3DS-familien. Chibi-Robo! Zip Lash ble opprinnelig lansert både som et frittstående spill og sammen med en eksklusiv Chibi-Robo amiibo-figur.

  Chibi-Robo er kanskje litt liten i størrelse, men utforskingsferdighetene hans er minst like gode og store som hos den djerveste oppdager! I dette eventyret svinger Chibi-Robo ledningen sin gjennom et enormt sideskrollende plattformspill fylt med farlige fiender og finurlige gåter. Ved å skanne Chibi-Robo amiibo-figuren, som er inkludert i spesialutgaven av spillet, kan spillere få tilgang til bonusevner som muligheten til å bli forvandlet til den allmektige Super Chibi-Robo og få superfart i visse perioder. Disse evnene kan imidlertid kun brukes noen få ganger hver dag, så sørg for at du bruker dem klokt!

  Chibi-Robo! Zip Lash tar den populære Chibi-Robo-serien i en ny retning. Mens tidligere spill fokuserer på å fullføre oppgaver fra et tredjepersonsperspektiv i 3D-miljøer, er dette nye Nintendo 3DS-spillet et klassisk sideskrollende eventyr med sterkt fokus på oppdagelse og utforsking. Chibi-Robo reiser gjennom en rekke actionfylte miljøer, hvor han svinger ledningen sin for å piske fiender, nå vanskelige områder og løse gåter samt samle på oppgraderinger for å forlenge ledningen sin, slik at han kan skaffe seg spesielle samlegjenstander og avsløre skjulte områder. Spillere kan se frem til tonnevis av samlegjenstander, inkludert masse reelle snacks, mange bosser som må bekjempes og skjulte områder å oppdage.

  I tillegg til å aktivere Super Chibi-Robo, så kan spillere bruke en såkalt "Toy Capsule Machine" ved å lese inn Chibi-Robo amiibo-figuren på en New Nintendo 3DS-konsoll eller en Nintendo 3DS-, Nintendo 3DS XL- eller Nintendo 2DS-konsoll ved å bruke Nintendo 3DS NFC Reader/Writer-tilbehøret (selges separat). Denne morsomme maskinen er kun tilgjengelig ved bruk av amiibo-figuren og låser opp elementer i spillet som samlefigurer og bonusbaner. I tillegg kan spillere også bruke andre amiibo-figurer én gang per dag for å få mynter i spillet.

  Spillere kan til og med levle opp Chibi-Robo amiibo-figuren ved å skrive data fra spillet til figuren. Ved å gjøre dette vil antall ganger Super Chibi-Robo kan brukes per dag øke, fra én gang om dagen til flere etter hvert som amiibo-figurens nivå øker. Høyere nivåer vil også øke sannsynligheten for å få sjeldne gjenstander fra Toy Capsule Machine.

  • Hopp, løp og kast ledningen og støpselet i dette nye plattformspillet
  • Pisk fiender og sleng ledningen og støpselet mot vegger for å løse gåter
  • Det finnes masse gjenstander å samle på i dette spillet
  • Bruk den eksklusive amiibo-figuren av Chibi-Robo for å forvandle ham til den allmektige Super Chibi-Robo i spillet!
 • Chibi-Robo!
  Chibi-Robo er Nintendos knøttlille hjelperrobot. Han kan hjelpe deg med både hus- og hagearbeid, og gjør alt han kan...

  Vennligst merk deg at listen over kompatible produkter ikke nødvendigvis er komplett og at den derfor kan bli oppdatert i fremtiden.


Chibi-Robo!: Zip Lash

Lanseringsdato: 06. november 2015
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Plattformer
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
amiibo:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, amiibo, Demo tilgjengelig

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.