fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Disney Magical World

 • Opplev magien med Disney Magical World.

  Disney Magical World tar deg med på et magisk eventyr i Disneys fantastiske verden. Skap din egen avatar og gjør deg klar for en uforglemmelig reise i 3D! Du kommer til å møte over 60 kjente Disney-karakterer og besøke steder som er inspirert av klassiske filmer som Alice i Eventyrland, Askepott, Aladdin med flere.

  Om du liker Disneys vakre verdener og spill hvor du kan være kreativ, så er dette spillet noe for deg! Her finnes det nemlig nok av muligheter til å både samle på gjenstander og skape nye ting. Du kan for eksempel innrede og utforme din egen kafé hvor du serverer mat etter din egen smak.

  Disney Magical World er også fylt med spennende eventyr og Disney-karakterer som trenger din hjelp. Det finnes mange ting å samle på og massevis av utfordringer. Gjennom Local Play kan du besøke verdenene til venner og bytte gjenstander med dem.

  Dette er et spill som allerede inneholder veldig mye, men for de som vil oppleve enda mer, så finnes det blant annet en ekstra verden som kan kjøpes og lastes ned. Denne verdenen er basert på filmen Pirates of the Caribbean. Du kan også bruke såkalte AR-kort.

  Spillet har Augmented Reality-funksjoner.

  Spillet lar deg lagre bilder i fotoalbumet til Nintendo 3DS.

  I dette spillet kan du laste ned nytt materiale online. (OBS! Krever at Nintendo 3DS er tilkoblet Internett!)


Disney Magical World

Lanseringsdato: 24. oktober 2014
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Action, Eventyr
Antall spillere: 1-2 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, StreetPass, Gratis DLC, Betalt DLC, Lokal flerspiller

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.