fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King

 • Et rollespill som tar deg med på en fantastisk reise i klassisk Dragon Quest-ånd!

  DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King, en håndholdt gjenfortelling av det klassiske rollespillet som introduserte DRAGON QUEST-serien i Europa, vender tilbake med to nye, spillbare karakterer, flere sideoppdrag og muligheten til å kunne kjempe mot monstre på farten.

  Eventyret begynner når spøkefuglen Dhoulmagus kommer til Castle Trodain og stjeler kongens septer. Med kraften fra septeret forvandler han kongen til et troll, prinsessen til en hest og slottets øvrige beboere til planter. Kun en slottsvakt står uskadet igjen etter angrepet, og han sverger at han vil hevne det grufulle angrepet mot kongeriket. For å lykkes må slottsvakten reise rundt i kongeriket for å rekruttere allierte og planlegge hvordan Dhoulmagus skal beseires.

  Uansett om du spiller denne klassikeren for første gang eller ønsker å gjenoppleve eventyret på nytt, så finnes det noe for deg! Returnerende helter vil blant annet kunne glede seg over å få vite mer om spillets helt og den ondskapsfulle Dhoulmagus. Det finnes også nye oppdrag, nye steder å besøke og til og med en helt ny, alternativ slutt.

  Denne gangen kan spillere dessuten lagre fremgangen sin i spillet når som helst. En annen nyhet er at det finnes en «Speed Up»-funksjon når du skal slåss mot monstre, noe som kan komme godt med om du har dårlig tid.

  Du kan også dokumentere opplevelsene dine i spillet med spillets kamerafunksjon. Sett et personlig preg på bildene med ulike filter, lagre bildene på SD-kortet og del dem med andre spillere via StreetPass. Å dele bilder fra spillet kan gi opphav til mange hyggelige belønninger!

   

  Anmeldelser


  Karakter 5/6
  "Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King er et «must» for enhver connoisseur av japansk manga, anime og rollespill. En digital skattekiste av pur spillglede."

  –Adressa.no


Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King

Lanseringsdato: 20. januar 2017
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Rollespill
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Square Enix
Distributør: Bergsala

Relaterte produkter

Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past
Reis til fortiden for å redde fremtiden, gjenopprett glemte sivilisasjoner og beseir en ukjent ondskap i dette...

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.