fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Fire Emblem Fates: Birthright

 • Din kamp. Din fremtid. Din skjebne. Fire Emblem Fates lanseres i to versjoner som gir deg to drastisk forskjellige perspektiver.

   

  Limited Editions

  Samtidig som Fire Emblem Fates: Birthright og Fire Emblem Fates: Conquest ble det også lansert en spesiell Limited Edition som ikke bare inkluderer begge spillene, men også Add-on Content-valget Revelation. En Steelbook, en dobbelsidig plakat og et illustrasjonshefte følger også med i denne versjonen. En New Nintendo 3DS XL Fire Emblem Fates Edition med motiver basert på spillene (spillene er ikke inkludert) har også blitt lansert.

  Handlingen

  To kongeriker i krig - det fredelige Hoshido og det æresøkende Nohr - du velger selv hvilken side du vil ta, og i Fire Emblem Fates: Birthright er det Hoshido som gjelder. Birthright vil gi deg en mer tradisjonell opplevelse hvor du jobber sammen med allierte for å bekjempe Nohr-inntrengere.

  For første gang i serien er ikke spillerkarakteren bare en personliggjort avatar, men hovedhelten eller heltinnen i spillet. Som prinsen eller prinsessen av Hoshido, som har blitt oppdratt av kongefamilien Nohr, slites du mellom to familier du elsker. Uansett hvilken retning du velger, vil du møte ulike utfordringer.

  My Castle er stedet hvor du vil tilbringe tiden din mellom kampene. Her kan du personliggjøre og bygge opp din egen lille "landsby" med butikker og lignende, snakke med karakterene som slåss ved din side og generelt slappe av. My Castle vil bli utvekslet mellom spillere via StreetPass, og spillere dukker da opp i My Castle. Snakker du med dem kan du blant annet kjempe mot dem eller besøke deres My Castle. I tillegg vil spillet støtte amiibo. amiibo-figurer av Fire Emblem-karakterer kan leses av og disse dukker da opp i My Castle. Snakk og kjemp mot dem, så kanskje de blir med på laget ditt.

  Fire Emblem Fates: Revelation

  En tredje historie som knytter de to spillene tettere sammen er tilgjengelig som Add-on Content, eller er inkludert i spillet dersom du skaffer deg Limited Edition-utgaven.

  Fem ting som er greit å vite om Fire Emblem Fates: Revelation

  • Ved å velge "Refuse to choose a side" vil historien være distinktivt annerledes hvor begge kongerikene nå anser deg som en fiende gjennom 28 kapitler og sideoppdrag.
  • Du, sammen med Azura, vil oppdage hemmelighetene som aldri ble avslørt i Birthright og Conquest, slik som den virkelige årsaken bak krigen.
  • Kartene er veldig annerledes fra Birthright og Conquest, mye mer intrikate med fokus på feller og andre unike, interaktive terrengtyper.
  • Gameplayet føles annerledes med en vanskelighetsgrad som faller midt i mellom de i Birthright og Conquest.
  • Karakterer fra både Hoshido og Nohr blir med i hæren din, noe som åpner opp for interessante taktiske kombinasjoner og unike romantiske par som ikke er mulige i Birthright og Conquest.

  Spillet kan kommunisere med andre spillere via StreetPass.

 • No. 12 Marth
  Heltekongen fra noen av Fire Emblem-spillene til NES og SNES, samt en tilbakevendende sverdsvinger i Smash Bros.-serien.
  No. 24 Ike
  Ike er lederen av Greil Mercenaries fra Fire Emblem-spillene Path of Radiance og Radiant Dawn, og er helten som endte...
  No. 30 Robin
  Robin er spillerens avatar i Fire Emblem: Awakening. Robin er en dyktig strateg og slåss like bra med både sverd og...
  No. 31 Lucina
  Lucina debuterte i Fire Emblem: Awakening og er prinsen Chroms framtidige datter som reiser tilbake i tid for å redde...

  Vennligst merk deg at listen over kompatible produkter ikke nødvendigvis er komplett og at den derfor kan bli oppdatert i fremtiden.


Fire Emblem Fates: Birthright

Lanseringsdato: 20. mai 2016
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Strategi
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
amiibo:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Intelligent Systems
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, amiibo, StreetPass, SpotPass, Betalt DLC, Lokal flerspiller

Relaterte produkter

Fire Emblem Fates: Conquest
Din kamp. Din fremtid. Din skjebne. Fire Emblem Fates lanseres i to versjoner som gir deg to drastisk forskjellige...
 • Fire Emblem Fates: Conquest
  Din kamp. Din fremtid. Din skjebne. Fire Emblem Fates lanseres i to versjoner som gir deg to drastisk forskjellige...

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.