fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Freakyforms Deluxe Your Creations, Alive!

 • Fantasien får fritt spillerom i Freakyforms Deluxe: Your Creations, Alive!

  La fantasien løpe løpsk i Freakyforms Deluxe Your Creations, Alive! Bring dine egne skapninger til live og design noe virkelig unikt fra de dypeste krokene i fantasien din. Disse skapningene, kjent som formees, skapes på et tegnebrett som tilbyr et stort utvalg former, kroppsdeler og farger som kan settes sammen og tilpasses for å transformere dem om til så godt som hva som helst. Den eneste begrensningen er fantasien din.

  Dette eksentriske spillet er en utvidet versjon av det nedlastbare spillet Freakyforms: Your Creations, Alive!, og er fullpakket med brukerskapt innhold og en rekke nye funksjoner som du kan nyte. Det finnes mange kroppsdeler å velge mellom når du skal skape en formee, slik som vinger som lar den fly og hjul som lar den bevege seg mye kjappere på land.

  Straks du har mestret tegnebrettet og bragt en gjeng formees til live, så er det på tide å utforske det sidescrollende plattformaspektet i spillet som lar deg utforske din personlig tilpassede planet og fullføre oppdrag mens du holder på. Nyt å oppdage nye kroppsdeler og steder, og se at planeten vokser seg større og større jo flere formees som skapes. Prøv deg på fruktspising, myntsamling og opplåsing og utforsking av grotter. I hver av disse grottene står du ovenfor en farlig oppgave for å finne skjulte juveler. Ved å fullføre grottene kan du låse opp nye evner kalt spesialhandlinger. Disse gir et nytt lag med personliggjøring til dine formees gjennom nye animasjoner og lyder slik som å skyte missiler fra din formee eller sette fyr på den.

  Hver grotte har elementer fra området hvor den befinner seg, slik som vann i sjøgrotten eller vindstrømmer i Cloudland. I hver etasje må du finne en juvel som fungerer som nøkkelen til neste etasje. Modellformees og gjesteformees mottatt via StreetPass dukker opp i hver grotte og prøver å hindre framgangen din. Du må beseire disse formees for å nå slutten og den siste bosskampen!

  For første gang kan du nå også vise fram dine formees til andre Nintendo 3DS-eiere i flerspillermodusen, i tillegg til å dele dem via StreetPass eller via QR Code-bilder som også kan brukes til å importere en formee inn i spillet. Dersom du føler for å bli nærmere kjent med de sære skapningene kan du se dem komme til live i den virkelige verden ved å bruke AR-kortet "?" som følger med Nintendo 3DS-konsollene.

  Freakyforms Deluxe: Your Creations, Alive! støtter også Download Play-funksjonen som lar deg spille med en venn som ikke eier spillet. Dette spillet vil gi alle timevis med designmoro hvor bare fantasien setter grensene!

  Spillet benytter seg av QR Codes.

  Spillet har Augmented Reality-funksjoner.

  Spillet kan kommunisere med andre spillere via StreetPass.

  Spillet støtter flerspiller med kun ett eksemplar av spillet (Download Play).


Freakyforms Deluxe Your Creations, Alive!

Lanseringsdato: 28. juli 2012
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Annet
Antall spillere: 1-2 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Asobism, Co. ltd.
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: StreetPass, Download Play, Lokal flerspiller

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.