fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Gardening Mama: Forest Friends

  • Ta vare på en vakker hage fylt med blomster, grønnsaker og frukt i Gardening Mama: Forest Friends.

    I Gardening Mama: Forest Friends håndterer du hageredskapene med pekepennen til Nintendo 3DS. Dyrk over 50 ulike planter i drømmehagen din! Sammen med Mama skal du gjøre et jordstykke om til en bugnende hage fylt med friske og sunne råvarer, fullføre morsomme minispill og levere avlingene dine til 6 ulike butikker som eies av dyrevennene dine.

    Utvid hagen din ved å tjene belønninger som ulike varianter av frø, blomsterløker og trær. Du kan til og med hjelpe vennene dine med å utvide sine virksomheter ved å selge bestemte avlinger slik at de får faste kunder i butikken sin. Etter hvert som hver av butikkene stiger i rang vil du tjene kuponger som kan brukes til å kjøpe gjenstander til hagen din. Du kan kjøpe alt fra gjerder og fontener til kjæledyr. Sørg for å planlegge avlingene dine godt slik at du både kan lage den perfekte hagen og hjelpe vennene dine! Eksklusive gjenstander vil bli tilgjengelig via SpotPass etter lansering, så følg med!

    Spillet kan laste ned automatiske oppdateringer via SpotPass. (OBS! Krever at Nintendo 3DS har tilgang til trådløst Internett!)


Gardening Mama: Forest Friends

Lanseringsdato: 06. mars 2015
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Simulering
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Cooking Mama Ltd.
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: SpotPass

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.