fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Inazuma Eleven 3: Team Ogre Attacks!

  • Sett for tredje gang sammen et toppfotballag og knus all motstand i Inazuma Eleven 3: Team Ogre Attacks!

    I det spillet må Mark Evans og laget hans ta opp kampen mot de regjerende mesterne i Frontier International Championships, og på samme tid stoppe en futuristisk fiende som truer selve eksistensen av fotball!

    Handlingen i spillet begynner med at Canon Evans, oldebarnet til Mark Evans, ser på at en gruppe med elitesoldater marsjerer illevarslende nedover en gate - hele 80 år inn i fremtiden! Det viser seg fort at den formidable enheten, Team Ogre, er en del av et komplott for å reise 80 år tilbake i tid og beseire Inazuma National på fotballbanen for å endre historiens gang, som i deres onde sinn betyr å skape en verden uten fotball. For å stoppe disse potensielt ødeleggende planene må Canon slå seg sammen med Mark for å bevare skjebnen til det vakre spillet... Sammen må de sørge for at Mark og vennene hans oppfyller skjebnen sin og blir kåret til verdens beste lag!

    Akkurat som Inazuma Eleven 3: Lighting Bolt og Inazuma Eleven 3: Bomb Blast, inneholder Team Ogre Attacks! 2000 spillere som du kan møte og rekruttere og over 350 spesialmanøvre som du kan utføre, inkludert spillere og en rekke manøvre som er eksklusive for dette spillet. Og for de som har lyst til å styrke troppen sin, så finnes det en ny funksjon som heter Ogre Premium Link! Med hjelp av Ogre Premium Link har du muligheten til å linke til andre spilleres Nintendo 3DS-konsoller dersom de har spillene Inazuma Eleven: Lightning Bolt eller Inazuma Eleven 3: Bomb Blast. Dersom du gjør dette kan du rekruttere spillere og få gjenstander som det ellers ikke er mulig å få tak i.

    Som i tidligere spill i serien må du sette sammen en formidabel og unik lagoppstilling, utnytte evnene til hver enkelt spiller til det fulle, rulle ut spesielle taktikker som involverer hele laget samt sette sammen spesielle manøvre fra forskjellige spillere for å sende kraftige angrep mot mål. Mark Evans og vennene hans har jo tross alt behov for å perfeksjonere alle triksene de kan for å slå Team Ogre, så hva venter du på?


Inazuma Eleven 3: Team Ogre Attacks!

Lanseringsdato: 14. februar 2014
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Eventyr, Rollespill, Sport
Antall spillere: 1-4 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig, Samarbeid
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: LEVEL-5
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, StreetPass, SpotPass, Lokal flerspiller

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.