fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Wildfire

 • Arion Sherwind og hans berømte lagkamerater er tilbake i et nytt eventyr, men alt er ikke som det skal være på Raimon Junior High. Arion befinner deg i en verden totalt blottet for fotball og må løse mysteriet rundt sportens forsvinning slik at han kan gjenopprette fotballens plass i verden! Reis tilbake i tid og sett sammen det ultimate fotballaget for å bringe fotballen tilbake i Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Wildfire!

  Historien sparkes i gang når Arion sjokkert oppdager at de legendariske fotballprestasjonene til Raimon Junior High plutselig er ukjent. Hvor store fotballstadioner en gang lå, ligger nå baseballbaner. Barn som en gang sparket fotball i gatene, er nå isteden opptatt med helt andre ting som basketball og musikk. I en parallell verden der fotball ikke lenger eksisterer må Arion finne ut hva som har skjedd med det vakre spillet, takle de skumle intensjonene til El Dorado - verdens styrende råd - og kjempe mot skurker som kan påvirke tiden for å gjenopprette fotballens rolle i verden!

  Oppdag den splitter nye Miximax-funksjonen hvor du kan slå sammen auraen din med auraen til en annen spiller for å bli enda bedre! Ved å bruke denne nye funksjonen kan du låse opp utallige nye kombinasjoner av krefter og evner, noe som vil komme svært godt med når du skal bygge laget ditt.

  Fighting Spirit-systemet, hvor spillere kan påkalle mektige vesen som gir dem ekstra krefter eller unike spesialmanøvre, er tilbake og bedre enn noensinne! Nå kan spillere nemlig påkalle Fighting Spirits som legger seg som en beskyttende rustning rundt spilleren, og dermed forbedrer spillerens evner og spesialmanøvre.

  Inazuma Eleven-serien er kjent for å tilby eksklusivt innhold som er unikt for hver av versjonene, inkludert forskjellige hendelser i historien, ulike karakterer og gjenstander, og disse spillene er intet unntak. Spill sammen med opptil tre andre spillere og last ned flere karakterer og gjenstander for å skape det perfekte laget!

  I dette spillet kan du laste ned nytt materiale online. (OBS! Krever at Nintendo 3DS er tilkoblet Internett!)
Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Wildfire

Lanseringsdato: 27. mars 2015
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Eventyr, Rollespill, Sport
Antall spillere: 1-4 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig, Samarbeid
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: LEVEL-5
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, StreetPass, SpotPass, Lokal flerspiller

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.