fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Inazuma Eleven GO: Shadow

 • Hittil i Inazuma Eleven-serien har helter som Mark Evans, Axel Blaze og Jude Sharp sørget for å skrive Raimon Junior High inn i historiebøkene. Denne gangen er det imidlertid opp til en ny klasse med fremadstormende superstjerner å hente hjem gullet i Inazuma Eleven GO: Light og Inazuma Eleven: GO Shadow!

  Historien utspiller seg ti år etter hendelsene i Inazuma Eleven 3, og i begge spillene møter vi den unge, men talentfulle Arion Sherwind når han begynner sin fotballkarriere under vanskelige tider for Raimon Junior High. Sherwinds mål er ganske enkelt å bli tatt ut til det formidable førstelaget som ledes av den fantastiske spilleren Riccardo Di Rigo, men større utfordringer melder seg raskt når hele laget trues med nedleggelse etter ordre fra Fifth Sector, en mystisk fotballorganisasjon som har til hensikt å kontrollere det «vakre spillet». Med uro i laget, og en mystisk ny spiller ved navn Victor Blade som skaper problemer, bør du ikke bli overrasket over at en viss legendarisk målvakt dukker opp for å bli den nye treneren og redde laget…

  Dette splitter nye kapittelet i Inazuma Eleven-serien tilbyr en unik kombinasjon av fotballbasert action og rollespillelementer, samt en forbedret 3D-grafikk som bringer Inazuma Eleven-verdenen til live som aldri før! På banen kan en ny "Fighting Spirit"-mekanikk brukes av hovedpersonene i spillet, noe som gjør at spillere som Arion Sherwind kan påkalle en mektig kraft som gir ham ekstra krefter eller nye, unike spesialmanøvre.

  I dette nye Inazuma Eleven-spillet kan du møte over 1000 spillere og oppdage over 100 spesialmanøvre, men noen av karakterene og spesialmanøvrene vil være eksklusive for hver av versjonene. I tillegg tilbyr de ulike versjonene også på en del Fighting Spirits og Special Tactics, samt alternative historier for legendariske karakterer i serien.

  Etter hvert som historien utvikler seg kan du nå også rekruttere nye spillere ved hjelp av såkalte "PalPack"-kort som kan fås i spillet, og disse gjør at visse karakterer kan låses opp etter at spesielle betingelser i spillet har blitt oppfylt. Visse nye karakterer, Special Moves og Fighting Spirits vil også bli tilgjengelige via Internett. Med ytterligere spillfunksjoner som Local Play-funksjonalitet, som tillater opp til fire spillere å konkurrere sammen, og StreetPass-utfordringer, som gjør at spillere kan utveksle informasjon og konkurrere mot lagene til hverandre, vil det bli nok av muligheter til å finne det perfekte laget!

  Snør på deg fotballskoene og møt en ny generasjon med Raimon-superstjerner i Inazuma Eleven GO: Light og Inazuma Eleven GO: Shadow! Led den nye helten Arion Sherwind ut på banen, oppdag nye Fighting Spirits, stopp de mystiske planene til Fifth Sector og før den fantastiske fotballarven til Raimon Junior High videre til nye generasjoner!

  Spillet kan kommunisere med andre spillere via StreetPass.

  I dette spillet kan du laste ned nytt materiale online. (OBS! Krever at Nintendo 3DS er tilkoblet Internett!)


Inazuma Eleven GO: Shadow

Lanseringsdato: 13. juni 2014
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Eventyr, Rollespill, Sport
Antall spillere: 1-4 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig, Samarbeid
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: LEVEL-5
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, StreetPass, SpotPass, Lokal flerspiller

Relaterte produkter

Inazuma Eleven GO: Light
Hittil i Inazuma Eleven-serien har helter som Mark Evans, Axel Blaze og Jude Sharp sørget for å skrive Raimon Junior...
 • Inazuma Eleven GO: Light
  Hittil i Inazuma Eleven-serien har helter som Mark Evans, Axel Blaze og Jude Sharp sørget for å skrive Raimon Junior...

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.