fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Kirby’s Extra Epic Yarn

  • Det populære Wii-spillet Kirby’s Epic Yarn er nå ute til Nintendo 3DS!

    I Kirby’s Extra Epic Yarn, en forbedret versjon av det populære Wii-spillet Kirby’s Epic Yarn, blir Kirby transportert til en verden laget av tøy og garn for å bekjempe fiender, finne hemmelige passasjer og forvandle seg til kraftige kjøretøy.

    Alle banene fra den originale Wii-versjonen er med, men denne versjonen byr også på nye evner, nye minispill med velkjente karakterer som King Dedede og Meta Knight, nye møbler som kan brukes til å innrede Kirbys hjem og en ny modus kalt «Devilish Mode», som tilfører ytterligere utfordringer til hver bane. Noen av de nye evnene inkluderer et gigantisk garnnøste som kan brukes til å angripe fiender, et sverd som kan skjære gjennom hva som helst og en vind som kan brukes til å hoppe høyere og samle perler.

    Dette kreative, fargerike og bedårende spillet er også kompatibelt med amiibo-figurer* fra Kirby-serien som vil gi deg nye hatter og evner.

    *amiibo-figurer selges separat. New Nintendo 3DS-, New Nintendo 3DS XL- og New Nintendo 2DS XL-eiere kan bruke amiibo-figurer sammen med konsollen, mens Nintendo 3DS-, Nintendo 3DS XL- og Nintendo 2DS-eiere må benytte seg av Nintendo 3DS NFC Reader/Writer-tilbehøret (selges separat) for å kunne bruke amiibo-figurer sammen med spillet.


Kirby’s Extra Epic Yarn

Lanseringsdato: 08. mars 2019
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Plattformer
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Good Feel
© 2019 Nintendo Developed by Good-Feel © 2019 HAL Laboratory, Inc. / Nintendo

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.