fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • Nintendo 3DS
 • Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy

Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy

 • Et helt nytt eventyr fylt med gåter, mysterier og humor introduserer Katrielle Layton, datteren til den berømte professoren, og hennes firbente følgesvenn, Sherl.

  Å løse mysterier ligger i familien! I LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy er Professor Layton savnet og vi blir kjent med datteren Katrielle.

  Dette spillet inneholder flere oppgaver enn noen av de andre spillene i serien så langt, og du vil dessuten kunne laste ned bonusspill hver dag i ett år, fra og med lanseringsdagen. Du kommer med andre ord til å få nok av utfordringer å bryne deg på med LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy.

  Handlingen i spillet begynner med at Katrielle etablerer sitt eget detektivbyrå i Chancer Lane, fast bestemt på å bevise evnene sine og med håp om å finne flere ledetråder i jakten på sin savnede far. Til sin hjelp har hun en sykkel som tar henne rundt omkring i Londons gater, hvor hun løser uforklarlige saker som til slutt leder henne til oppdagelsen av en mystisk sammensvergelse kalt «The Millionaires’ Conspiracy». Helt alene er hun imidlertid ikke – en ung student ved navn Ernest Greeves slutter seg raskt til byrået som hennes assistent, og teamet vokser raskt til tre når Sherl, en snakkende hund, blir Katrielles første klient og etter hvert en trofast følgesvenn.

  Takket være pekeskjermen til Nintendo 3DS- og Nintendo 2DS-konsollene, er det lett å spille LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy. Spillet passer både til Layton-veteraner og nykommere. Denne gangen får også motebevisste spillere muligheten til å innrede Katrielles byrå, samt kle henne opp i forskjellige antrekk som passer til de ulike sakene hun står foran.

  Med flere puslespill enn noen gang tidligere, nye og fargerike karakterer, humoristiske dialoger og en ny, spennende historie, er det på tide å si hei til en ny heltinne og en ny epoke for Layton-serien. Vil Katrielle og vennene noen gang finne Professor Layton? Oppdag sannheten i LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy!


Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy

Lanseringsdato: 06. oktober 2017
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Eventyr, Puslespill
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: LEVEL-5
Distributør: Bergsala
Spesifikasjoner: SpotPass

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.