Nintendo logotype

LEGO CITY Undercover: The Chase Begins

 • Følg Chase McCain på hans første oppdrag i LEGO CITY Undercover: The Chase Begins.

   

  Nintendo Selects

  Denne tittelen finnes i Nintendo Selects-utvalget. Nintendo Selects er en samling av klassiske og populære spill som utgis på nytt til en veldig gunstig pris. Perfekt om du har gått glipp av en klassiker da selve spillet er identisk som originalversjonen!

  Fra fersking til proff

  Innta rollen som Chase McCain og se hvordan han utviklet seg fra en fersk politimann til den legenden han er i LEGO® City Undercover. I LEGO City Undercover: The Chase Begins er Chase helt ny i byen og vil imponere sjefen sin (med det smigrende navnet Gleeson) som bestemmer over LEGO City-politiet. Det første oppdraget blir å rydde opp blant de småkriminelle, men det tar ikke lange tiden før Chase innser at det er noe betydelig større enn småskurker som skjuler seg i byens underverden!

  Samme opplegg som i Wii U-spillet

  LEGO City Undercover: The Chase Begins er et av få sandkassespill som finnes til Nintendo 3DS. "Sandkassespill" innebærer at du har full frihet til å bevege deg rundt i byen etter egne vilkår i stedet for å følge et lineært opplegg hvor banene er inndelt i nivåer (1-1, 1-2 og så videre). Videre må du forkle deg til en rekke ulike yrker for å for å få tilgang til flere deler av byen og på den måten komme seg videre gjennom historien. Dersom du synes at byen er litt vel stor for en fotgjenger, så har spillet løsningen for deg; det finnes nemlig over 50 kjøretøyer å sette seg bak rattet i, alt fra biler og båter til helikopter!

  Spillets handling utspiller seg altså før LEGO City Undercover, og det finnes mange oppdrag å fullføre i lovens navn. For deg som har planer om å utforske hver eneste kvadratmeter av LEGO City, så finnes det dessuten mange andre aktiviteter utover hovedoppdraget og massevis av samleobjekter å låse opp som er helt unike for dette spillet.

  Utnytter Nintendo 3DS-konsollens funksjoner

  Akkurat som i Wii U-spillet kan du skanne miljøene etter ledetråder, og ettersom Nintendo 3DS er utrustet med både en separat pekeskjerm og bevegelsessensor blir innlevelsen like bra. StreetPass benyttes for å dele samleobjekter med andre som også eier spillet.

  Kort sagt trenger du som Nintendo 3DS-eier ikke lenger sikle misunnelig på Wii U-eiere som utforsker LEGO City - nå kan DU også nyte den åpne og frie byen på 3D-skjermen din i et spill som har blitt designet spesifikt for denne håndholdte konsollen! Har du på den andre siden begge Nintendo-konsollene, så kan du oppleve to ulike sandkassespill med nærmest et uendelig antall spilletimer!

  Spillet kan kommunisere med andre spillere via StreetPass.

 • Poochy & Yoshi's Woolly World
  Poochy & Yoshi's Woolly World er et eventyrspill satt i en garnverden.
  Yoshi's Woolly World
  Begi deg ut på et nytt Yoshi-eventyr i en verden laget av garn, stoff og tekstiler.

LEGO CITY Undercover: The Chase Begins

Lanseringsdato
26. april 2013
Konsoll
Nintendo 3DS
Sjanger
Action, Eventyr
Antall spillere
1 (lokalt)
PEGI
Utgiver
Nintendo
Utvikler
TT Fusion
Distributør
Bergsala
Språk
Spesifikasjoner
Internett, StreetPass, Bevegelseskontroll

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.

Du liker kanskje også…

 • Bli med på det japanske fenomenet og stikk ut på åndejakt i YO-KAI WATCH! YO-KAI WATCH handler om hundrevis av noen...
 • Den ultimate kampen finnes nå til Nintendo 3DS-familiens konsoller.
 • Det rundebaserte formatet er brettet sammen og kastet bort i Mario Party Star Rush.
 • Pokémon-serien tar steget til den tredje dimensjon i Pokémon Y.Oppdag hundrevis av mystiske skapninger som kalles for...