fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Luigi’s Mansion 2

 • I Luigi's Mansion 2 drar Marios lillebror atter en gang ut på en nervepirrende spøkelsesjakt!

  Luigi skjelver i buksene

  Luigi er atter en gang ute på oppdrag for å fjerne en horde standhaftige spøkelser fra noen uhyggelige herregårder. Bevæpnet med sin fortrolige Poltergust 5000, en spøkelsessugende støvsuger, spiller Marios bror for en gangs skyld hovedrollen og går på kuldegysene spøkelsesjakt. Og nå holder det ikke å bare lyse på spøkelsene for å lamme dem! Nå må du nemlig aktivere en strobefunksjon og utløse den for å lamme spøkelsene innen de kan suges opp med Poltergust 5000.

  Spøkelsesvariasjon

  Forskjellige spøkelser hjemsøker de forskjellige herregårdene. Luigi må finne ut hvordan han kan bekjempe hvert eneste spøkelse og finne skjulte ledetråder og nøkler for å låse opp nye områder og skattekister. Disse nye elementene tilfører spillet mer variasjon og nye pusle-dimensjoner. Med Poltergust 5000 kan du hjelpe Luigi med å fjerne tapet for å avdekke hemmelige områder, fjerne hauger med løv som kan gjemme skjulte skatter eller suge opp stabler med mynter og sedler. I virkeligheten vil imidlertid den nervøse og motstrebende Luigi helst komme seg så langt vekk fra gjenferd som overhodet mulig.

  Oppgraderbar støvsuger

  Luigi vender tilbake for å hjelpe vennen sin, den gale vitenskapsmannen Professor E. Gadd, ved å suge opp spøkelsene som hjemsøker de mange herregårdene, som også er fylt med forskjellige puslespill og gåter som må manipuleres for å gjøre framgang. Den trofaste støvsugeren Poltergust 5000 er tilbake, og denne gangen kan den oppgraderes med nye funksjoner slik som Strobulb-lys for å lamme spøkelser og Dark-Light Device som kan avsløre usynlige ledetråder og objekter. Vår skjelvende venn er altså utstyrt for å takle all overnaturlig aktivitet!

  Mens du utforsker herregårdene er det viktig å holde et godt øye med omgivelsene og undersøke hver krik og krok for å avsløre herregårdenes hemmeligheter. Å eksperimentere med funksjonene til Poltergust er en god start, slik som å suge opp saker eller blåse dem bort. Ruller du opp et teppe vil du kanskje finne en skjult bryter, mens å suge opp løs tapet kanskje vil avsløre en hemmelig dør. Mens du pønsker på forskjellige måter å bruke redskapene dine på, så vil du også oppdage finurlig skjulte edelstener til samlingen din samt bunker med penger som kan brukes til å kjøpe oppgraderinger.

  Ghostbustin'

  Opptil fire spillere kan slå seg sammen og ta turen til Thrill Tower som er fullpakket med overnaturlige vesener. I Hunter Mode kontrollerer hver spiller Luigi i forskjellige farger og utfordres til å jakte ned spøkelser og bruke effektivt lagarbeid for å renske hver etasje i tårnet før tiden er ute. Bonuser og oppgraderinger kan opptjenes avhengig av hvor godt laget spiller sammen, noe som vil hjelpe spøkelsesjegerne å nå bosskampene som venter på toppen av hvert tårn. Spillere kan velge mellom 5, 10 og 25 etasjer i denne modusen. De kan også justere vanskelighetsgraden for å tilpasse spillingen både for nybegynnere og spillveteraner. Falne spillere kan gjenopplives av lagkameratene for å holde eventyret i gang. I Polterpup Mode må du jakte på en nydelig spøkelseshund med Dark-Light Device for å fange ham, og i Rush Mode er det om å gjøre å finne nødutgangen som leder laget ditt til neste etasje så fort som mulig.

  Levende miljøer

  Eventyret, herregårdene, spøkelsene og omgivelsene bringes til live med rik, tegnefilmaktig grafikk i en innlevende, autostereoskopisk 3D. Hver herregård har sine egne karakteristikker, forskjellige spøkelser svever gjennom hallene og rommene er fulle av personlighet, moro og fanteri, noe som vil gi deg den ene kuldegysningen etter den andre i dette spøkende spillet, med en letthjertet touch naturligvis. Luigi's Mansion 2 er den første oppfølgeren til Nintendo GameCube-tittelen Luigi's Mansion fra 2001.

  Spillet støtter flerspiller med kun ett eksemplar av spillet (Download Play), men alle spillerne må ha et eksemplar av spillet for å utnytte flerspillermodusen til det fulle.


Luigi’s Mansion 2

Lanseringsdato: 28. mars 2013
Lanseringsdato - Nintendo Selects: 13. oktober 2017
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Action, Eventyr
Antall spillere: 1-4 (lokalt) | 2-4 (online)
Flerspillermodus: Samtidig
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, Lokal flerspiller

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.