fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Mario Golf: World Tour

  • Mario og gjengen tar nok en gang opp den kjente sporten i Mario Golf World Tour.

    Mario og vennene hans tar nok en gang turen ut på green'en for å spille noen runder golf - med en Mario-tvist selvsagt. Spillet simulerer golf ned til minste detalj, men innlemmer også spesialevner som Power Shots og lignende som gir deg ekstra fordeler når alt virker tapt. Som tittelen tilsier kan man spille online med spillere over hele verden, laste opp poengsummer i turneringer, skape communities og opprette onlinespill med egne regler, slik som for eksempel at spesialslag ikke er lov og lignende.

    I tillegg til flerspillerfunksjoner vil dette spillet også inkludere en Castle Club, et klubbhus for én spiller som tilbyr en rekke områder hvor spillere kan finpusse ferdighetene sine. Castle Club inkluderer golfbaner, turneringer, treningsområder, butikker, garderober og en kafé. En treningsarena lar deg fokusere på spesifikke aspekter ved spillet, som for eksempel putting. Spillere kan også tilpasse Mii-karakterene sine ved hjelp av gjenstander som selges i butikken, inkludert klubber, golfballer og klær. Ulike kombinasjoner av utstyret kan påvirke spillerens prestasjoner.

    Last ned flere baner

    Med 10 baner og 126 hull, en mengde tilsvarende tidligere titler i serien, ekstensive flerspillermoduser så vel som regionale og verdensomspennende turneringer tilbyr hovedspillet allerede masse innhold for golf-fans. Men spillere som ikke klarer å få nok golf og ønsker å utvide opplevelsen sin kan kjøpe opp til totalt 108 nye, nedlastbare hull og ytterligere golfere fra Mushroom Kingdom for å få tilgang til flere utfordrende baner som de kan teste ferdighetene sine på.


Mario Golf: World Tour

Lanseringsdato: 02. mai 2014
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Sport
Antall spillere: 1-4 (lokalt) | 2-4 (online)
Flerspillermodus: Samtidig
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, Demo tilgjengelig, StreetPass, SpotPass, Betalt DLC, Lokal flerspiller, Bevegelseskontroll

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.