fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Mario Kart 7

 • 3D, nye baner, nye gjenstander og muligheten til å bygge sin egen gokart er bare noen av nyhetene i Mario Kart 7!

  Nyheter

  De største nyhetene i Mario Kart 7 er at det nå går an å sveve gjennom luften med en hangglider som slår seg ut fra kjøretøyet, samt å boble seg gjennom det blå (vannet altså) med hjelp av en propell. I tidligere Mario Kart-spill har man alltid "druknet" og blitt fisket opp igjen dersom man kjørte ned i vann.

  En annen nesten like stor nyhet er at det nå er mulig å sette sammen sin egen gokart! Og det er ikke bare for kosmetikkens skyld heller, store dekk kjører raskere gjennom røft terreng, mens små hjul spinner kjappere på asfalt og passer derfor bedre på vanlige veier. Man kan også låse opp nye deler til gokarten ved å samle mynter i løpene, og hver del gir deg et konkurransefortrinn på ulike baner.

  Nye baner er en selvfølge, og du som har spilt Donkey Kong Country Returns og Wii Sports Resort kommer til å kjenne igjen flere av dem. Hele 16 helt nye baner er med, pluss en del gamle favoritter som for eksempel Luigi's Mansion-banen og Maple Treeway. Banen som går rundt Wuhu Island er unik ettersom man kun kjører én runde på den!

  Du som vil ha en annerledes kjørefølelse kan veksle til førstepersonsperspektiv og sette deg selv bak rattet! I denne spillmodusen styrer du ved å vende på konsollen (gyrosensoren utnyttes altså her), noe som innebærer at førstepersonsperspektivet passer litt bedre i 2D.

  Det finnes også mange nye sjåfører - Metal Mario, Lakitu, Honey Queen og Wiggler. Metal Mario ble vi først kjent med i Super Mario 64 til Nintendo 64. Lakitu er figuren som normalt sett sitter på en sky og starter hvert løp, men nå har han altså selv fått en plass på startlinjen. Honey Queen er dronningen som hersket over biene i Super Mario Galaxy-serien til Wii, og Wiggler er Marios tusenbein-lignende fiende.

  Spillere kan også se frem til helt nye power-ups som nye Lucky Seven, som gir spilleren syv forskjellige gjenstander: Green Shell, Red Shell, Dash Mushroom, Banana, Bob-omb, Super Star og Blooper. Kjente gjenstander som ildblomsten og Tanooki-halen (løvet som gir gokarten din en hale som kan brukes til å både beskytte deg fra faretruende skall og til å klaske til innpåslitne motstandere), er også for første gang med i et Mario Kart-spill.

  StreetPass utnyttes på en smart måte. Foruten å bytte spøkelsesdata med andre sjåfører, så kan du også bytte din Friend Code! Det innebærer at du kan utfordre folk du møter på gaten senere online!

  I dette spillet kan du bruke Mii-figurer.

  Spillet kan kommunisere med andre spillere via StreetPass.

  Spillet kan laste ned automatiske oppdateringer via SpotPass. (OBS! Krever at Nintendo 3DS har tilgang til trådløst Internett!)


Mario Kart 7

Lanseringsdato: 02. desember 2011
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Party, Racing
Antall spillere: 1-8 (lokalt) | 2-8 (online)
Flerspillermodus: Samtidig
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, StreetPass, Download Play, Lokal flerspiller, Bevegelseskontroll

Relaterte produkter

Mario Kart 8
Snu racingopplevelsen opp ned i Mario Kart 8 - det vakreste spillet i serien!
Mario Kart 8 Deluxe
Nyt den ultimate versjonen av Mario Kart 8 når som helst og hvor som helst, også med opptil 8 venner via lokal...
 • Mario Kart 8
  Snu racingopplevelsen opp ned i Mario Kart 8 - det vakreste spillet i serien!
 • Mario Kart 8 Deluxe
  Nyt den ultimate versjonen av Mario Kart 8 når som helst og hvor som helst, også med opptil 8 venner via lokal...

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.